eDarling - cena předplatného pro rok 2022

eDarling je jednou z největších internetových seznamek u nás. V dnešním článku se podíváme na to, kolik u něj zaplatíte za prémiové předplatné, a jaké výhody vám toto předplatné přinese.
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Zajímavosti ze světa financí
13/5/2022 2:00 AM

Seznamka eDarling začala své služby nabízet v roce 2008. Nejdříve cílila na mileniály, brzy se ale přeorientovala a nyní cílí hlavně na movitější lidi po třicítce, kterým se snaží najít partnera. eDarling působí v několika evropských zemích - a už několik let působí také na českém trhu.

Kolik stojí eDarling v České republice?

Službu eDarling můžete používat i zdarma. Pokud si ale nezakoupíte placené předplatné, tak je prakticky nepoužitelná. Bez předplatného se vám totiž neukazují fotky ostatních uživatelů a od ostatních ani nemůžete přijímat zprávy.

Pokud se rozhodnete pořídit si předplatné, máte na výběr ze tří variant:

  • tříměsíční předplatné vás vyjde na 549 korun měsíčně (celkem na 1 647 korun)
  • šestiměsíční předplatné vás vyjde na 439 korun měsíčně (celkem na 2 634 korun)
  • roční předplatné vás vyjde na 339 korun měsíčně (celkem na 4 068 korun)

Toto jsou oficiální ceníkové ceny. Praxí eDarlingu ale je, že ceny často mění a může se vám stát, že zaplatíte méně, nebo naopak více, než kolik vidíte. Přesnou cenu zjistíte vždy po registraci vašeho profilu na webu eDarlingu.

Částka se platí vždy dopředu a celá najednou. Za roční předplatné tak zaplatíte najednou celých dvanáct měsíců dopředu. Pozor si dejte na to, že předplatné se automaticky obnovuje.

Jak se platí předplatné eDarlingu?

V České republice můžete zaplatit třemi způsoby. Buď platební kartou - podporovány jsou karty od společností VISA a MasterCard. Nebo PayPalem či přes bankovní převod. Bankovní převody probíhají přes firmu TrustPay.

Jaké funkce nabízí předplatné eDarlingu?

S VIP předplatným získáte přístup ke všem funkcím seznamky. Patří mezi ně:

  • neomezené psaní zpráv ostatním uživatelům
  • zobrazení fotografií u profilů
  • přehled o návštěvách vašeho profilu
  • ověření pravosti vašeho profilu
  • potvrzení o pravosti profilu u ostatních uživatelů
  • podrobný osobnostní profil u ostatních uživatelů

V čem je eDarling speciální?

eDarling se stal populární díky tomu, že od svých uživatelů vyžaduje velké množství informací. Profily jsou tedy velmi podrobné. Pokud máte zakoupené předplatné, můžete se o ostatních dozvědět spoustu věcí - například to, jakou mají povahu a zájmy, jak rádi tráví svůj volný čas, jakou mají oblíbenou muziku, nebo jestli kouří či jak často pijí alkohol. To je velká výhoda eDarlingu oproti většině ostatních seznamek - o druhém se totiž můžete dozvědět spoustu věcí, ještě než si začnete psát.

Funguje eDarling?

eDarling je prémiová seznamka, na které jde narazit na zajímavé lidi, kteří se chtějí seznámit. eDarling je oblíbený hlavně mezi třicátníky a čtyřicátníky, kteří už vědí, co chtějí, a tak je zde slušná šance, že se vám podaří narazit na někoho, kdo vám sedne.

Na druhou stranu není dobré mít přehnaně vysoká očekávání - eDarling není žádná zázračná internetová seznamka, která vám sežene partnera do druhého dne.

Na co si dát pozor u eDarlingu?

Pokud si projdete fóra a zaměříte se na to, jaké zkušenosti mají uživatelé s touto seznamkou, tak narazíte na dva protichůdné názory. Někteří uživatelé si eDarling chválí, jiní si ale stěžují. Negativně hodnotí především přítomnost falešných profilů a také to, že se některým uživatelům nedařilo zrušit prémiové předplatné a eDarling jim dál účtoval peníze, i když předplatné nechtěli dále využívat.

Pokud tedy budete eDarling využívat, doporučujeme si dát na tyto dvě věci pozor.

No items found.