Fondy Komerční banky pro podstatně vyšší výnosy

Začít se podílet na výnosech finančních trhů je s podílovými fondy Komerční banky nekonečně jednoduché. Pro všechny seriózní zájemce jsou zde klíčové informace, díky kterým mohou začít investovat.
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Fondy
1/9/2018 2:00 AM

Podílové fondy Komerční banky umožňují investorům určit si, s jakou investiční strategii od konzervativní až po dynamickou chtějí začít zhodnocovat své peníze. V uceleném představení fondů Komerční banky na vás čekají informace o historii a zázemí banky, základní instrukce pro investory a výběr oblíbených fondů včetně jejich popisu. Nečekejte a přečtěte si ho:

3 investorská přání, která vám podílové fondy Komerční banky splní

Zajímáte se o investování nejen do podílových fondů Komerční banky? Získejte další podstatné informace a investiční tipy zdarma:

25 fondů s nejvyšším zhodnocením (AKTUALIZOVÁNO)

Nepřehlížejte tyto 4 poplatky u podílových fondů

3 kroky, které vás dělí od výběru skvělého podílového fondu

Nejoblíbenější fondy Komerční banky

Komerční banka oslovuje možností investovat do fondů v korunách i zahraničních měnách. Zastoupeny jsou všechny hlavní kategorie fondů s různě dlouhým investičním horizontem. Díky členství Komerčky ve skupině Amundi Asset Management je k dispozici desítky fondů. Mezi investory nejoblíbenější fondy Komerční banky patří:

IKS Balancovaný - dynamický – jeden z nejziskovějších smíšených fondů na českém trhu

IKS Balancovaný - konzervativní – investice do dluhopisů ze střední a východní Evropy a akcií

IKS Dluhopisový PLUS – dluhopisový fond, který minimálně ze 30 % investuje do českých státních dluhopisů

IKS Akciový - Střední a východní Evropa – vyhledává příležitosti na rychle rostoucích trzích včetně Ruska

KB Dluhopisový – investování na 2 roky do portfolia českých státních korunových dluhopisů

Atraktivita fondů Komerční banky

V nabídce bezmála 90 podílových fondů Komerční banky je drtivá většina z nich v markantním plusu. Od založení některé z nich dosahují výkonnosti až 35 %. Favority jsou akciové fondy Amundi Funds, zajímavé příležitosti se však nachází také mezi smíšenými fondy.  U všech úrovní rizika a délek investičních horizontů není ani pro začínajícího investora problém najít fond, který přináší dlouhodobě zajímavé zhodnocení.

3 investiční tipy mezi fondy Komerční banky

Jaké příležitosti z nabídky podílových fondů Komerční banky nepřehlížet? Objevte fondy s atraktivním zhodnocením od založení a vyššími výnosy:

Amundi Funds Bond Global (USD)

Fond přináší jednoduchou cestu k méně rizikovým investicím do portfolia světových dluhopisů. Doporučená doba investice jsou 3 roky. Výkonnost od založení překonala hranici 10 %, což je vzhledem k nižší rizikovosti fondu hezký výsledek.

IKS Balancovaný – dynamický

Jeden z nejziskovějších smíšených fondů na trhu, který investuje do příležitosti na dluhopisových a akciových trzích střední a východní Evropy. Podíl dluhopisové složky v portfoliu nesmí přesáhnout hranici 70 %. Výkonnost od založení je přes 6 %.

Amundi Funds Equity Greater China (USD)

Akciový fond, který směřuje dlouhodobé investic do akcií společností kotovaných na autorizovaných trzích v Hongkongu. Podíl akcií v portfoliu se pohybují v rozmezí od 67 do 100 %. Doporučená doba investice je 5 let. Výkonnost od založení překonala 34 %.

Jak začít investovat s fondy Komerční banky?

Zřídit si účet pro nákup a prodej podílových listů u Komerční banky je možné po domluvě na pobočce, online přímo v aplikaci MojeBanka nebo přes telefon, kdy na sebe stačí zanechat kontakt a poradce vám zavolá zpět.

Často kladené otázky

Jak rychle po odkupu listů fondů převede Komerční banka peníze?

Obvykle do jednoho týdne, maximáně do patnácti dnů.

Jaké fondy Komerční banky mají nekratší investiční horizont?

Amundi Funds Cash EUR a Amundi Funds Cash USD mají investiční horizont 3 měsíce, KB Peněžní trh má doporučenou dobu investice 6 měsíců.

Jaká je minimální výše investice?

Investovat lze formou jednorázového vkladu od 5 000 Kč. Pravidelně od 300 Kč měsíčně.

No items found.