Pioneer fondy jsou zde pro investory, kteří se nespokojí s málem

Společnost Pioneer Investments je součástí skupiny Amundi, což klientům otvírá cestu k velmi zajímavým podílovým fondům, pestré nabídce strategií a odborným zkušenostem celé skupiny. Jaké další výhody mají Pioneer fondy v záloze?
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Fondy
6/6/2018 2:00 AM

Pioneer překvapuje vstřícnými podmínkami pro nové investory a množstvím otevřených podílových fondů. Načerpejte informace o objemu spravovaných aktiv, pravidla pro investování včetně minimální výše investice a tipy na konkrétní fondy z nabídky.

Nejoblíbenější fondy Pioneer

Od konzervativních fondů peněžního trhu po akciové a komoditní fondy s agresivnější strategií. Nabídka fondů Pioneer je příkladně pestrá. Investoři projevují zájem především o tyto fondy:

Pioneer - dynamický fond – smíšený fond, u kterého může akciová složka tvořit až 65 % majetku fondu

Pioneer - obligační fond – pro investice do diverzifikované portfolio dluhopisů obchodovaných na trzích v ČR

Pioneer – akciový fond – potenciálně vysoké zhodnocení, investice směřují například do finančních služeb

Pioneer – Sporokonto– krátký investiční horizont při investování do nástrojů peněžního trhu a dluhopisů

Atraktivita fondů Pioneer

Pestrost nabídky a stabilita velké skupiny patří společně se zajímavými podmínkami k silným stránkám fondů Pioneer. Prohlídka více než 130 fondů odhaluje jasné favority mezi dluhopisovými a akciovými fondy. Ty nejúspěšnější se mohou pochlubit výkonností za posledních 5 let přesahující 70 %. To je samo o sobě faktem, který bude lákat především odvážnější investory.

3 investiční tipy mezi Pioneer fondy

Do nabídky fondů s vysokým zhodnocením od založení a vyššími výnosy, do kterých lze přes Pioneer investovat, patří:

Pioneer – akciový fond

Investice do velmi diverzifikovaného portfolia akcií a investičních nástrojů na trzích zemí Organizace pro ekonomickou spolupráci. Portfolio nabízí zhodnocení v českých korunách s dlouhodobým investičním horizontem. Kapitál je doporučováno investovat minimálně na 7 let. Výkonnost fondu za posledních 5 let je skoro 55 %.

Pioneer Funds - U.S. High Yield

Dluhopisový fond zaměřující se na americké podnikové dluhopisy s vysokým výnosem. Tento typ dluhopisů tvoří nejméně 70 % hodnoty portfolia. Fond je vhodný pro odvážnější investory se střednědobým až dlouhodobým horizontem. Výkonnost fondu za posledních 5 let dosáhla na 41 %, od založení v roce 2000 je komulativní výkonnost skoro 120 %.

Pioneer Fund Solutions – Balanced

Balancovaný fond, který investuje primárně do ostatních regulovaných fondů. Statu dovoluje investovat také do akcií, instrumentů peněžního trhu, dluhopisů a dalších typů aktiv. Ideální pro investory pro odvážnější investory se střednědobým až dlouhodobým horizontem. Výkonnost za posledních pět let je téměř 41 %.

Jak začít investovat s fondy Pioneer

V případě zájmu o investování do fondů Pioneer stačí zavolat finančnímu poradci, případně se zastavit na pobočkách UniCredit Bank. Následně získáte přístup do online aplikace, kde máte investici pod kontrolou.

Často kladené otázky

Jak rychle je možné získat investované prostředky zpět?

Prostředky z Pioneer fondů budou převedeny na bankovní účet obvykle do 5 dní bez výstupních poplatků.

Je nutné nahlašovat změnu banky, ze které probíhají investice?

Pouze v případě, kdy jste podílníkem fondu s výplatou dividend. Formulář pro nahlášení změny je ke stažení online.

Jaká je minimální výše investice?

U běžných fondů je první jednorázová investice 5000 Kč a následná jednorázová investice 1000 Kč. U pravidelného investování Rytmus je částka stanovena na 500 Kč.

No items found.