Hvězda filmu Sám doma se po 28 letech vrací na obrazovku. Září v reklamě Googlu

Macaulay Culkin se v komedii Sám doma objevil poprvé před 28 lety. Od té doby si prošel několika proměnami. Z dětské hvězdy se stal komplikovaný dospělý, který často zápasil se závislostmi. Byť úspěchy na filmovém plátně nikdy nezopakoval a pro mnohé tak navždy zůstal dětskou hvězdu ze Sám doma, nyní se na obrazovku vrátil. Google ho angažoval ve své nové reklamě a podle reklamních expertů zde Culkin září.
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Zajímavosti ze světa financí
1/1/2021 1:00 AM

Společnost Google vsadila na to, že mezi diváky je film Sám doma stále oblíbený, a tak Culkina obsadila do role, která mu sedne nejvíce: hraje Kevina MacCallistera po 28 letech.

Tentokrát však Kevin nemusí bojovat s žádnými nesnázemi ani dvojicí lupičů, a to díky službě Google Assistent, která mu v reklamě pomůže vše zařídit.

Neotřelý nápad a kvalitní zpracování

Reklama vtipně glosuje některé slavné části filmu, reklamní experti pozitivně hodnotí jak zpracování minutového spotu, tak neotřelý nápad obsadit do hlavní role kdysi slavného herce, který však v posledních letech nebyl tolik vidět.

Google Assistent pak není s filmem Sám doma spojen jen touto reklamou, ale na odkazy z filmu mohou jeho uživatelé narazit i při používání služby. Pokud se například Asistenta zeptají, zda na něco nezapomněli, ten jim odpoví, že "zapomněli na KEVINA!".

No items found.