Thermomix TM6 cena

Náš dnešní článek se zaměří na vynikající kuchyňský spotřebič, kterým je hrnec Thermomix TM6. Tato verze přináší několik vylepšení a nových funkcí, které ho odlišují od předchozích verzí. Pojďme se podívat blíže na tyto rozdíly.
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Zajímavosti ze světa financí
21/5/2023 8:55 AM

Výhody Thermomix TM6

Díky většímu displeji je ovládání hrnce snadnější a přehlednější. Uživatelé mají větší kontrolu nad procesem vaření a mohou snadno vybírat a nastavovat požadované programy a funkce. Vestavěná váha je praktickým řešením pro přesné měření ingrediencí bez potřeby dalšího přístroje. To je nejen pohodlné, ale také přesné, což vede k lepším výsledkům vaření.

Nové funkce a programy, jako je Slow Cooking a Fermentation, rozšiřují možnosti vaření s TM6. Pomalé vaření je ideální pro přípravu chutných a šťavnatých mas nebo pro dlouhodobé vaření omáček a polévek. Režim Fermentation je skvělý pro milovníky domácího pečiva, jogurtů nebo sýrů, protože podporuje přirozený proces kvašení a fermentace.

Díky výkonnějšímu procesoru je zpracování potravin rychlejší a efektivnější. To znamená, že můžete snadno připravit jemné omáčky, krémy, těsta nebo drcené suroviny. Větší kapacita hrnce je skvělou vlastností pro rodiny nebo při vaření pro větší skupinu lidí. Bez problémů můžete připravit dostatek jídla najednou a ušetřit čas a úsilí.

Kompatibilita s platformou Cookidoo je dalším přínosem hrnce TM6. Cookidoo nabízí obrovskou sbírku receptů, které můžete jednoduše stáhnout a využít při vaření. To vám poskytuje nekonečné možnosti při přípravě jídel a inspiraci pro nové recepty.

Hrnec Thermomix TM6 je skvělou volbou pro ty, kteří chtějí mít ve své kuchyni více než jen běžný hrnec. Jeho pokročilé funkce, snadné ovládání a možnost přístupu k tisíc

Ve zkratce výhody Thermomix TM6:

  1. Větší dotykový displej: Hrnec TM6 je vybaven větším dotykovým displejem než jeho předchůdci. Displej má úhlopříčku 6,8 palce a poskytuje lepší vizuální zážitek a snadnější ovládání.
  2. Vestavěná váha: Jednou z nejvýznamnějších inovací je vestavěná váha přímo v hrnci. To umožňuje měřit přesné množství ingrediencí přímo při vaření, což usnadňuje přípravu receptů a eliminuje potřebu další váhy.
  3. Nové funkce a programy: TM6 přináší nové funkce a programy, které rozšiřují možnosti vaření. Například funkcionalita "Slow Cooking" umožňuje pomalé vaření při nízkých teplotách, což je ideální pro přípravu mas nebo pokrmů s dlouhým vařením. Další novinkou je režim "Fermentation", který pomáhá při kvašení těsta nebo při přípravě jogurtů a sýrů.
  4. Vylepšený procesor: TM6 je vybaven výkonnějším procesorem než jeho předchůdci. To umožňuje rychlejší a efektivnější zpracování potravin a zajišťuje plynulý chod při přípravě jídel.
  5. Větší kapacita: Hrnec TM6 má také větší kapacitu než starší verze. To znamená, že můžete připravit větší množství jídla najednou, což je výhodné pro rodiny nebo při přípravě pokrmů na večírky a oslavy.
  6. Kompatibilita s Cookidoo platformou: Thermomix TM6 je plně kompatibilní s online platformou Cookidoo. Tato platforma nabízí tisíce receptů, které lze jednoduše stáhnout přímo do hrnce a využít je při vaření.

Cena Thermomix TM6

Cena Thermomix hrnce TM6 je 35.995 Kč nebo v případě Premiumnabídky je 40.995 Kč. Premium nabídka obsahuje příslušenství navíc.

Doporučuje se kontaktovat přímého prodejce nebo prozkoumat oficiální webové stránky Thermomixu pro aktuální informace o ceně.

K dostání je i starší pětková verze, ale o moc levněji ji neseženete.

Historie Vorwerk v ČR

Společnost Vorwerk, která stojí za výrobou Thermomixu, začala expandovat na český trh v roce 2004. Od té doby se stal Thermomix jedním z nejoblíbenějších kuchyňských přístrojů v České republice, získávající si stále větší zájem a loajalitu u uživatelů.

Jednou z příčin rostoucí popularity Thermomixu v ČR je jeho schopnost usnadnit přípravu jídel a ušetřit čas při vaření. Svojí multifunkčností a inteligentními funkcemi, jako je například vestavěný teploměr, rychlý ohřev a přesné časování, se stal neocenitelným pomocníkem v mnoha domácnostech.

Dalším faktorem, který přispěl k úspěchu Thermomixu v České republice, je aktivní komunita uživatelů. Prostřednictvím různých online fór, skupin na sociálních sítích a osobních setkáních si uživatelé Thermomixu vyměňují recepty, tipy a triky, a navzájem se inspirují k využívání potenciálu tohoto kuchyňského pomocníka.

Thermomix se stal také oblíbeným nástrojem v profesionálním prostředí, jako jsou restaurace a cukrárny, kde je využíván pro přípravu složitých receptů a jídel s vysokou přesností.

Díky svému vynikajícímu výkonu a širokému spektru funkcí si Thermomix získal silnou pozici na českém trhu a stal se neodmyslitelnou součástí mnoha moderních kuchyní. S neustálým vývojem nových modelů, vylepšení funkcí a rozšiřováním sortimentu receptů si Thermomix udržuje svou popularitu a nadále inspiruje kreativitu a radost z vaření v mnoha českých domácnostech.

Autor: David Web, Zdroj: Vorwerk, foto: Vorwerk

No items found.