ČSOB dětský účet

ČSOB banka přináší speciální finanční produkt, který je určený pro děti a jejich finanční vzdělávání - ČSOB dětský účet. Tento účet je navržen s důrazem na jednoduchost, interaktivitu a motivaci ke spoření. V dnešním článku se podíváme na klíčové informace a podmínky ČSOB dětského účtu a proč je skvělou volbou pro vaše dítě.
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Zajímavosti ze světa financí
26/5/2023 8:24 AM

Výhody ČSOB dětského účtu

Podívejme se na hlavní vlastnosti a výhody ČSOB dětského účtu:

  1. Věkové omezení a správa účtu: ČSOB dětský účet je určen pro děti ve věku od 6 do 15 let. Tento účet je navržen tak, aby děti získaly základní povědomí o finančních transakcích a správě účtu. S dohledem rodičů mohou děti samostatně spravovat své finance a rozvíjet finanční gramotnost již od útlého věku.
  2. Bez poplatků a online přístup: Jednou z výhod ČSOB dětského účtu je absence poplatků za jeho vedení. Rodiče tak mohou klidně sledovat a pomáhat dětem při jejich finančním růstu. ČSOB banka také nabízí moderní online bankovnictví, které umožňuje snadný a přehledný přístup k informacím o stavu účtu, transakcím a historii.
  3. Motivace ke spoření a odměny: ČSOB banka věří, že spoření je důležitou finanční dovedností, kterou je vhodné rozvíjet již v dětském věku. Proto dětský účet nabízí program odměn, který motivuje děti k pravidelnému spoření a dosahování finančních cílů. Děti mohou sledovat své úspěchy a získávat odměny za dosažení stanovených cílů, což je skvělá motivace k dlouhodobému spoření.
  4. Placení mobilem: Jednou z moderních funkcí, kterou ČSOB dětský účet nabízí, je možnost placení mobilem. Děti mohou využívat mobilní aplikaci ČSOB SmartBanking, která umožňuje rychlé a bezpečné platby pomocí chytrého telefonu. Tímto způsobem se děti seznámí s moderními platebními technologiemi a získají praktické zkušenosti s bezhotovostními transakcemi.
Popis výhod ČSOB dětského účtu

Více na: https://www.csob.cz/portal/lide/ucty/ucet-pro-deti

Dětský účet ČSOB roste s dítětem

Dětský účet od ČSOB má různé možnosti správy odvislé od věku dítěte. Podívejme se na ně podrobněji:

  • do 8 let - zobrazuje historii plateb
  • od 8 do 15 let - k účtu může mít dítě vlastní platební kartu s omezenými limity
  • od 15 do 18 let - může dítě zadávat platební příkazy, platit mobilem nebo jinými smart zařízeními (např. hodinky)
  • v 18 letech se účet změní na klasický ČSOB účet "Plus konto"

ČSOB dětský účet je skvělou volbou pro rodiče, kteří chtějí podpořit finanční vzdělávání svých dětí a naučit je správnému hospodaření s penězi. Tento účet kombinuje výhody bez poplatků, online přístupu a motivace ke spoření. Navíc, díky možnosti placení mobilem, děti se seznámí s moderními platebními technologiemi. S ČSOB dětským účtem můžete poskytnout svým dětem silný finanční základ pro budoucnost.

Naše další články o ČSOB:

Autor: David Web, Zdroj a foto: ČSOB.