Eurosport Player - cena předplatného pro rok 2022

V dnešním článku se podíváme na aktuální ceny předplatného u služby Eurosport Player. Také se mrkneme na to, jaké funkce služba nabízí a jakými způsoby se za ni dá v Čechách zaplatit.
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Zajímavosti ze světa financí
2/4/2022 2:00 AM

Eurosport Player je streamovací servis, který umožňuje sledovat programy Eurosport a Eurosport 2 online. Je dostupný na adrese Eurosportplayer.com a funguje na stolních počítačích, tabletech, iPhonech, telefonech s Androidem 5.0.0 a vyšším a na chytrých televizích.

V současné chvíli nabízí Eurosport Player dvě varianty předplatného:

  • měsíční předplatné - cena je 129 korun za měsíc.
  • roční předplatné - cena je 639 korun za rok.
Dva tarify předplatného u Eurosport Playeru. Ten nabízí buď měsíční tarif za 129 korun měsíčně nebo roční tarif za 639 korun.
Dva tarify předplatného u služby Eurosport Player.

Na rozdíl od jiných streamovacích služeb jako Netflix či HBO GO nenabízí Eurosport Player předplatné na vyzkoušení zdarma a je potřeba si rovnou zakoupit placenou verzi.

Při zakoupení předplatného je potřeba myslet na to, že se automaticky obnovuje (a to jak měsíční, tak roční předplatné). Pokud tedy nebudete chtít předplatné dále používat, je potřeba jej zrušit v nastavení účtu.

Pojďme se nyní podívat na to, jaké funkce a výhody získáte, pokud si zakoupíte předplatné Eurosport Playeru:

  • živé vysílání programů Eurosport a Eurosport 2 v HD kvalitě
  • obraz z více kamer, mezi kterými můžete různě přepínat
  • sledování programů Eurosport a Eurosport 2 na více zařízeních
  • přístup k videím se sestřihy a klíčovými momenty z různých zápasů a závodů (například z Tour de France, French Open či superobřího slalomu v alpském lyžování)

Oba programy Eurosport a Eurosport 2 jsou dostupné v české verzi s českým komentářem.

Jak se platí za Eurosport Player?

Předplatné je možné z České republiky zaplatit buď platební kartou, nebo PayPalem. Podporovány jsou debetní a kreditní karty od společností MasterCard a VISA.

Jaký obsah najdete na Eurosport Playeru?

Prostřednictvím Eurosport Playeru můžete sledovat kanály Eurosport a Eurosport 2. Ty se v České republice zaměřují hlavně na přenosy ze sportů jako tenis, cyklistika, biatlon, skoky na lyžích, alpské lyžování či snooker. Dále nabízejí nejrůznější adrenalinové sporty a vlastní i vysílací práva na olympijské hry.

Na Eurosport Playeru tak najdete přenosy z turnajů jako French Open, Australian Open,Tour de France, Turné čtyř můstků, Světový pohár v alpském lyžování či Světový pohár v biatlonu. Program na příští dny si můžete prohlédnout zde.

A co ostatní turnaje jako fotbalová Premier League či Bundesliga? U těch mají čeští diváci smůlu. Eurosport totiž vlastní pro různé země různá vysílací práva, a například přenosy z Premier League vysílá pouze v Rumunsku.

Vyplatí se Eurosport Player?

Eurosport Player se vyplatí zejména milovníkům tenisu a zimních sportů. U těchto sportů má široké pokrytí a nabízí ty nejlepší turnaje. Pokud ale máte raději fotbal, doporučujeme vám raději O2 TV, která má daleko širší nabídku.

No items found.