Jak zrušit předplatné Voyo - Návod krok za krokem.

Jste nuceni utahovat rodinný rozpočet nebo již vás služba Voyo a její pořady jednoduše nebaví? Pokud jste se rozhodli předplatné zrušit, přinášíme mám jednoduchý návod jak toho docílit.
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Tipy
21/4/2023 7:24 PM

Zrušení předplatného Voyo

Platbu předplatného Voyo zrušíte po přihlášení do vašeho uživatelského profilu na stránkách voyo.nova.cz. Zrušení předplatného na další období je potřeba provádět nejpozději 1 hodinu před vypršením aktuálně běžícího předplatného.

Na úvodní stránce klikněte na ikonu uživatele a zvolte Moje předplatné, tím se vám zobrazí informace o předplatném, které je aktuálně nastaveno pro váš účet.

Pokud máte nastavené měsíční předplatné s automaticky opakovanou platbou nebo zkušební období, klikněte na Zrušit předplatné. Dojde k přesměrování na následující stránku, kde je nutné kliknout na Zrušit předplatné, Vaši volbu následně zopakovat v části Opravdu chcete zrušit předplatné? stlačením Zrušit předplatné a poté rozhodnutí potvrdit výběrem ANO.

Po zrušení platby bude možné sledovat obsah na Voyo do vypršení aktuálně zaplaceného období či vypršení období na zkoušku.

Následně zůstane Váš účet neaktivní, pouze registrovaný – tedy připraven pro případnou další aktivaci předplatného v budoucnu.

Zrušení předplatného při platbách pomocí Apple ID

V případě, že využíváte k předplatnému Apple ID, je třeba jej zrušit nejpozději 24 hodin před skončením aktuálně běžícího předplaceného období. Informace, jak zrušení provést, najdete zde: https://support.apple.com/cs-cz/HT202039

UPOZORŇUJEME, že při kliknutí na Zrušit účet v aplikaci Voyo nedojde ke zrušení Voyo na zkoušku ani plného předplatného. Předplatné je nutné zrušit v nastavení Vašeho zařízení Apple prostřednictvím Apple ID, které bylo použito pro aktivaci.

VYZKOUŠEJTE VOYO ZDARMA

Zrušení Voyo na zkoušku

Pokud jste v režimu na zkoušku a využíváte zatím službu zdarma, nezapomeňte, že je to pouze na 7 dní (168 hodin od aktivace služby Voyo). Předplatné je zapotřebí zrušit nejpozději 24 hodin před koncem zkušebního období.

Zdroj a foto: Voyo.nova.cz, Autor: Vojta