VOYO: Přichází Nová Generace Reality Show Big Brother

V pondělí 13. listopadu se diváci dočkají zahájení nové série Big Brother Česko & Slovensko, tentokrát v digitální podobě na platformě Voyo. TV Nova nabídne úvodní epizodu o den později. Celkem bude v rámci show sledovat život 16 soutěžících, kteří stráví společně devět týdnů v izolaci od vnějšího světa, sledováni 58 kamerami.
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Zajímavosti ze světa financí
12/11/2023 9:01 AM

Tato inovovaná verze klasické reality show přináší zcela nový rozměr interaktivní zábavy. Diváci se mohou těšit na každodenní epizody a přímé přenosy v soboty, kde budou mít možnost rozhodnout o osudu soutěžících prostřednictvím speciální aplikace. Hlasování v aplikaci bude klíčové nejen pro eliminaci účastníků, ale i pro výběr vítěze, který si odnese 2,5 milionu korun, neboli 100 tisíc eur.

Silvia Majeská, programová ředitelka TV Nova a TV Markíza, zdůraznila, že obnovený formát Big Brother ideálně zapadá do profilu streamovací služby Voyo, odpovídající trendům znovuzrození tohoto formátu na mezinárodní scéně.

Interiér domu zahrnuje ložnici, obývací pokoj s jídelnou, kuchyni, koupelnu, fitness s bazénem a zásobárnu, venkovní dvůr se zahradou, zpovědnici a tajemnou místnost Big Brothera. Tato místnost přinese divákům překvapení hned v prvním týdnu show. Dveře domu jsou vždy odemčené, ale jakmile soutěžící dům opustí, již se do něj nikdy nevrátí.

Tato edice Big Brother představuje nejen zábavu, ale i zasvěcení do dynamiky lidských vztahů, kdy diváci mají v rukou moc rozhodovat o osudu soutěžících a jsou svědky jejich každodenních výzev.

Zdroj a foto: VOYO, Autor: Vladimír Daněk