Voyo aktivace - krok za krokem

Pokud si nevíte rady jak na aktivaci služby Voyo ať již samostatně nebo přes mobilní operátory O2, T-Mobile a Vodafone - připravili jsme pro vás jednoduché shrnutí jak postupovat.
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Zajímavosti ze světa financí
18/11/2023 10:05 PM

Aktivace Voyo přes O2

Přístup k Voyo získáte tak, že si k Vašemu stávajícímu tarifu O2 TV dokoupíte balíček Voyo (pořídíte jeden z tarifů O2 TV, který už balíček Voyo obsahuje).

Dokoupení balíčku provedete prostřednictvím:

  • aplikace Moje O2,
  • na webu O2,
  • zákaznické lince,
  • ve značkových prodejnách O2.

Po provedení objednávky balíčku Voyo Vám O2 zašle aktivační kód (prostřednictvím SMS nebo e-mailu). Aktivační kód následně uplatníte na stránkách Voyo.

Pokud si přejete zakoupit balíček Voyo u O2 a aktivovat předplatné Voyo pomocí kódu, nemůžete mít na Vašem Voyo účtu žádné aktivní (běžící) předplatné.

Jestliže na Vašem Voyo účtu již předplatné máte, je třeba zrušit platbu pro následující období (pokud ji máte nastavenou) a počkat do skončení platnosti aktuálního předplatného. Poté si můžete předplatné aktivovat pomocí kódu od O2.

Aktivace Voyo přes T-Mobile

Rozdíl mezi Voyo start a Voyo plná verze

Voyo start nabízí přístup k vybraným titulům na Voyo, v rámci kterého můžete zhlédnout až 5 videí během 30 dní. Při aktivaci plného placeného přístupu Voyo je vám po dobu 30denního období k dispozici kompletní nabídka titulů, včetně prémiového obsahu, které si můžete přehrát kdykoliv a v jakémkoliv množství. A to za částku 159 Kč. Ta vám bude fakturována společností T-Mobile.

Aktivace Voyo přes Vodafone

Přístup k Voyo, který aktivujete pomocí kupónu, získáte jako dárek k tarifu Komplet Vodafone TV. Kupón (aktivační kód) naleznete po přihlášení v samoobsluze Můj Vodafone. Postupujte do sekce Služby a dále pak do Aplikace třetích stran.

Následně postupujte podle těchto kroků na stránce: voyo.nova.cz/aktivace-kuponu

  1. Do pole Uplatnit kupón napište aktivační kód, který se Vám zobrazil v samoobsluze Můj Vodafone.
  2. Následně vyplňte registrační informace (e-mailovou adresu a heslo). Tyto údaje budete poté používat pro přihlášení do streamovací služby Voyo.
  3. Zaškrtněte souhlasy související s využíváním Voyo a klikněte na tlačítko Registrovat.
  4. Hotovo! Právě Vám byl vytvořen vlastní uživatelský účet, Voyo je aktivní a můžete začít sledovat své oblíbené pořady.

Pokud máte set-top box pro Vodafone TV najdete Voyo již v nabídce aplikací.

Díky těmto balíčkům máte možnost ušetřit za VOYO a platit cenu u vašeho operátora. Pro srovnání kolik stojí VOYO jsme sepsali samostatný článek.

Zdroj: Voyo, Foto: Voyo, Autor: Lucie Kavanová