Voyo - cena předplatného pro rok 2024

Hledáte informace o tom, kolik stojí předplatné služby Voyo? Zjistili jsme pro vás aktuální informace. Také se mrkneme na to, jaké funkce Voyo nabízí a jaké filmy a seriály na něm najdete.
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Zajímavosti ze světa financí
1/1/2023 2:00 AM

Voyo je internetová streamovací služba od televize Nova. Nabízí přes 2 000 filmů a seriálů v češtině, včetně nejoblíbenějších seriálů televize Nova jako Ulice, Policie Modrava či Okresní přebor. Voyo se od spuštění v roce 2011 stalo jednou z nejpoužívanějších streamovacích služeb v České republice. V roce 2022 překonalo hranici 400 tisíc předplatitelů a patří mezi tři nejpoužívanější služby spolu s Netflixem a HBO Max.

Kolik stojí Voyo?

Voyo nabízí jednu variantu předplatného. Zaplatíte za ni 159 korun měsíčně. Co za tyto peníze získáte?

  • přístup k více než 2 000 filmům a seriálům v češtině
  • živé vysílání stanic Nova, Nova Cinema, Nova Action, Nova 2, Nova Gold, Nova Sport1, Nova Sport2, Nova International a Markíza International
  • epizody seriálů od TV Nova dostupné dříve než v televizi
  • žádné reklamy

Předplatné můžete vyzkoušet i zdarma. Nejčastěji je to na sedm dní. Například na Vánoce však Voyo nabízelo předplatné na zkoušku i na třicet dní. Pro jeho získání je potřeba zaregistrovat se na webu Voyo a vyplnit údaje k platební kartě. O svou kartu se podle našeho názoru nemusíte bát, web Voyo je dobře zabezpečený a navíc se jedná o velkou a spolehlivou službu.

Předplatné na zkoušku nemá k dispozici sportovní kanály Nova Sport 1 a Nova Sport 2.

VYZKOUŠEJTE VOYO ZDARMA

Jak se za Voyo platí?

Voyo je možné zaplatit PayPalem nebo platební kartou. Podporovány jsou debetní a kreditní karty od společností MasterCard a VISA, platba probíhá prostřednictvím platební brány GoPay.

Nezapomeňte na to, že předplatné Voyo se každý měsíc automaticky obnovuje. Pokud jej budete chtít zrušit, je potřeba rozkliknout profil na Voyo, kliknout na pole Moje předplatné a tam vypnout automatické obnovování. Po zrušení automatického obnovování bude možné sledovat obsah na Voyo do vypršení aktuálně zaplaceného období.

Na jakých zařízeních si můžu pustit Voyo?

Voyo můžete sledovat ve webovém prohlížeči - služba doporučuje mít nainstalovaný moderní prohlížeč, například Chrome či Firefox. Prohlížeč byste také měli mít aktualizovaný na poslední aktuální verzi. Voyo také můžete sledovat na mobilu a tabletu (k dispozici jsou aplikace pro Android a iOS). Nechybí také podpora Chromecastu a chytrých televizí - mezi podporovanými chytrými televizemi najdeme například televize Samsung, Panasonic, LG, Hisense, Hyundai, Philips, Sony a mnohé další. Nechybí ani Android TV a Apple TV. Aktuální seznam podporovaných zařízení najdete zde.

Voyo předplatné můžete používat až na pěti zařízeních. Přehrávání může být spuštěno maximálně na dvou zařízeních současně.

Nejvyšší kvalita videa, ve které si můžete Voyo pustit, je aktuálně Full HD.

Jaké filmy a seriály jsou na Voyo?

Nabídce filmů na Voyo dominují hlavně české filmy. Najdete tu například Pupendo, Občanský průkaz, Gangsterka, Líbáš jako bůh, Gympl, Anděl páně, Vratné lahve, S tebou mě baví svět či Hrátky s čertem. V nabídce jsou i novější české filmy jako například Karel, Vlastníci nebo Havel. Ze zahraničních filmů je v nabídce například Leon, Slunovrat, Cesta samuraje či John Wick.

Zmínit musíme širokou nabídku pohádek - na Voyo můžete sledovat pohádky jako Anděl páně, Ať žijí duchové, Dívka na koštěti, Hrátky s čertem, Jak se budí princezny nebo Peklo s princeznou.

Nabídka seriálů je postavena hlavně na seriálech z produkce Novy. Na Voyu tak najdete Ulici, Ordinaci v růžové zahradě, Specialisty či Expozituru. V nabídce jsou i některé starší novácké seriály jako Comeback, Redakce, Soukromé pasti či Gympl s (r)učením omezeným. Vedle toho Voyo na platformu pravidelně uvádí nové seriály - například minisérii Iveta nebo nová trilogie Král Šumavy.

Nabídka zahraničních seriálů na Voyo je poměrně slabá. Najdete tu pár slavných kousků jako Černá zmije, Kobra 11, Červený trpaslík či Jistě, pane ministře. Jinak je tu ale oproti službám jako Netflix a HBO GO malý výběr.  

Vyplatí se předplatné Voyo?

Předplatné Voyo se vyplatí hlavně fanouškům televize Nova, kteří díky němu mohou sledovat oblíbené seriály s předstihem a bez reklam. Nicméně už dávno neplatí, že Voyo je služba pouze pro fanoušky TV Nova. Voyo investuje do obsahu velké peníze a stala se z něj platforma, která cílí na široké divácké publikum. Obsah na platformě pravidelně přibývá - zmínit můžeme například seriály Jitřní záře, Guru nebo Případ Roubal, které vznikly exkluzivně pro Voyo. TV Nova navíc v minulosti avizovala, že v příštích letech bude na platformě pravidelně přibývat další exkluzivní obsah.

Kde koupit kupóny na Voyo

Pokud chcete zakoupit předplatné jako dárek, můžete využít nabídku Voyo kupónů. Kupóny se dají koupit buď v kamenných prodejnách - najdete je ve většině prodejen obchodů Billa, Penny, Geco a také na pobočkách Tipsportu a Chance. Kupóny si můžete pořídit také online - a to přímo na webu Voyo, nebo na webu Givery.cz a Herni-kupony.cz.

Pokud budete kupóny kupovat online, doporučujeme je zakoupit přímo na stránkách Voyo. Jednoduše si vyberete počet měsíců předplatného (na výběr jsou jeden, tři, šest nebo dvanáct měsíců) a zaplatíte kartou. Na kupón také můžete přidat text nebo vzkaz. Každý kupón obsahuje jedinečný kód - pro aktivaci předplatného je potřeba tento kód zadat na webu voyo.cz.