Balíkovna nabízí odeslání balíků za jednotnou cenu 30 Kč v dubnové akci

V dubnu 2024 nabízí Balíkovna možnost odeslání balíků po celé České republice za jednotnou cenu 30 Kč pro všechny zákazníky. Nově je možné odesílat balíky také přes OX Pointy, které nabízejí nonstop přístup a tisk adresních štítků.
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Zajímavosti ze světa financí

V dubnu přichází služba Balíkovna s lákavou nabídkou, která zpřístupňuje odesílání balíků po celé České republice za jednotnou cenu 30 Kč. Tato speciální marketingová akce je určena jak pro nové, tak pro stávající zákazníky, kteří využívají služby České pošty pod značkou Balíkovna.

Jak využít dubnovou akční nabídku

Základem pro využití této neopakovatelné příležitosti je stažení mobilní aplikace Balíkovna nebo registrace na webových stránkách v sekci “Moje Balíkovna”. Proces je intuitivní a rychlý, umožňuje zákazníkům snadno zaregistrovat se a ihned začít využívat výhody dubnové akce.

Akce je dostupná pro všechny, včetně těch, kteří preferují platbu na dobírku, aniž by byl počet odeslaných balíků jakkoliv omezen. Důležité je, že každá zásilka musí být poslána individuálně a to prostřednictvím uvedených digitálních nástrojů.

Novinka: Odesílání přes OX Pointy

Balíkovna rozšiřuje své služby o možnost odesílání balíků přes OX Pointy, které jsou dostupné nonstop. Tato nová funkce umožňuje zákazníkům tisk adresních štítků přímo na vybraných místech, což značně zjednodušuje celý proces odesílání. Pro ty, kteří si chtějí vše zjednodušit ještě více, některé OX Pointy nabízí tiskárny adresních štítků přímo uvnitř, což eliminuje potřebu přípravy štítku předem.

Jedná se o testovací provoz, a proto je momentálně počet boxů s tiskárnami omezen. Nicméně, pokud se nacházíte v blízkosti jednoho z těchto inovativních bodů, využití této možnosti může vaši zkušenost s odesíláním balíků výrazně zpříjemnit.

Využití dubnové akce k úspoře nákladů

Dubnová akce od Balíkovny přináší nejen pohodlí, ale i výrazné úspory. Pro mnoho z nás, kteří pravidelně odesíláme balíky pro osobní či podnikatelské účely, může tato nabídka představovat vítanou úsporu nákladů. Pro další tipy a triky přečtěte si také naše další články, Jak poslat balík přes Balíkovnu a Jak nejlevněji poslat balík.

Nezapomeňte, že dubnová akce trvá omezenou dobu, a proto neváhejte a využijte této příležitosti, aby vaše následující odesílání balíků bylo co nejvýhodnější.

Autor: Vladimír Daněk

Zdroj a foto: Česká pošta

https://www.ceskaposta.cz/-/balikovna-nabizi-po-cely-duben-moznost-poslat-balik-za-pouhych-30-kc