Netflix předplatné na rok

Netflix se stal jednou z nejpopulárnějších online streamingových platforem, která nabízí široký výběr filmů, seriálů a dokumentů. Mnoho uživatelů se zajímá o možnost placení na rok dopředu, což by mohlo nabídnout výhodu v podobě nižších celkových nákladů a pohodlnosti. V tomto článku si však přiblížíme aktuální situaci ohledně předplatného Netflixu a objasníme, že placení na rok dopředu momentálně není možné.
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Zajímavosti ze světa financí
31/5/2023 9:05 AM

Netflix nabízí různé tarify předplatného, které se liší v ceně a dostupných funkcích. Je důležité si uvědomit, že uvedené ceny jsou měsíční a platí za přístup k obsahu během daného měsíce. Následují aktuální ceny tarifů Netflixu v České republice:

  1. Základní tarif: Cena základního tarifu činí 199 Kč měsíčně. Tento tarif umožňuje streamování obsahu ve standardní kvalitě na jednom zařízení současně.
  2. Standardní tarif: Standardní tarif stojí 299 Kč měsíčně. S tímto tarifem můžete streamovat obsah ve Full HD kvalitě na dva zařízení současně.
  3. Premium tarif: Premium tarif je k dispozici za cenu 399 Kč měsíčně. Tento tarif umožňuje streamování obsahu ve 4K Ultra HD kvalitě na čtyřech zařízeních současně.

Rozdíly v Tarifech

Každý tarif Netflixu nabízí různé možnosti streamování a sdílení účtu. Zde jsou hlavní rozdíly mezi tarify:

  • Počet zařízení: Základní tarif umožňuje streamování na jednom zařízení, standardní na dvou a premium na čtyřech.
  • Kvalita streamování: Základní tarif poskytuje standardní kvalitu streamování, zatímco standardní a premium tarify nabízejí vyšší kvalitu, včetně Full HD a 4K Ultra HD.
  • Současné streamování: Každý tarif stanovuje maximální počet zařízení, na kterých lze streamovat obsah současně.
  • Podpora HDR a Dolby Atmos: Standardní a premium tarify podporují HDR (High Dynamic Range) a Dolby Atmos pro lepší zážitek ze sledování.

Platba na Rok Dopředu:Je třeba poznamenat, že v současné době Netflix neposkytuje možnost placení na rok dopředu. Ceny za Netflix uvedené výše jsou měsíční a platí za přístup k obsahu během jednoho měsíce. Netflix umožňuje uživatelům měsíční platby a flexibilitu, aby si mohli upravit nebo zrušit své předplatné podle svých potřeb.

Netflix nabízí široký výběr tarifů, které umožňují uživatelům přístup k jejich oblíbenému obsahu za měsíční poplatek. V České republice není momentálně možné platit na rok dopředu. Je však vždy dobré zkontrolovat aktuální informace přímo na oficiálních stránkách Netflixu, protože ceny a dostupnost služeb se mohou časem měnit. Netflix stále poskytuje uživatelům široký výběr obsahu a flexibilitu v rámci měsíčních předplatných, která mohou být přizpůsobena individuálním potřebám a preferencím.

Autor: David Web, Foto: Freepik, Zdroj: Netflix