Netflix Premium

Netflix je dnes jednou z nejpopulárnějších streamovacích služeb na světě a nabízí svým uživatelům širokou škálu možností, jak sledovat oblíbené filmy a seriály. Pro ty, kteří chtějí mít ještě větší výběr, existuje možnost předplatit si prémiový balíček, který nabízí mnoho výhod oproti běžnému členství.
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Zajímavosti ze světa financí
9/5/2023 10:00 AM

Co je prémiový balíček Netflixu?

Prémiový balíček Netflixu je nejvyšší úrovní předplatného a nabízí uživatelům nejvíce výhod. Mezi tyto výhody patří možnost sledovat obsah ve vysoké kvalitě až do4K, což znamená lepší obrazovou kvalitu a ostrost. Prémiový balíček také umožňuje uživatelům sledovat až 4 obrazovky současně, což znamená, že si mohou užívat svůj oblíbený obsah s rodinou nebo přáteli. Kromě toho mají uživatelé prémiového balíčku přístup k exkluzivnímu obsahu, který není k dispozici v běžném balíčku.

Cena za Netflix Premium je 319 Kč / měsíčně.

Jaké jsou další varianty Netflixu?

Netflix nabízí také další varianty členství, které jsou vhodné pro různé potřeby uživatelů. Základní balíček umožňuje sledovat obsah pouze na jednom zařízení v kvalitě standardního rozlišení. Standardní balíček umožňuje uživatelům sledovat obsah na dvou zařízeních současně a nabízí vysokou kvalitu obrazu v HD rozlišení. Tyto dvě varianty jsou levnější než prémiový balíček, což znamená, že jsou vhodné pro uživatele, kteří nevyžadují takovou kvalitu a nechtějí platit vyšší částku za předplatné.

V závěru je tedy možné říci, že prémiový balíček Netflixu nabízí uživatelům mnoho výhod, včetně vyšší kvality obrazu a možnosti sledovat více obrazovek současně. Nicméně, pro uživatele, kteří nevyžadují takovou kvalitu nebo nechtějí platit vyšší částku, jsou k dispozici také levnější varianty.

Přihlášení k Netflix Premium


Přihlášení do Netflix Premium je stejné jako u běžného Netflix účtu. Nejprve si musíte zaregistrovat účet na stránce www.netflix.com. Poté zvolíte plán, který Vám vyhovuje. Pokud chcete mít Netflix Premium, vyberete tento plán.

Po vyplnění potřebných údajů a vytvoření účtu budete požádáni o zadání platebních údajů. Je třeba uvést platnou platební kartu, ze které bude Netflix strhávat peníze. Po úspěšném dokončení tohoto kroku se můžete přihlásit na Netflix vaším jménem a heslem začít streamovat filmy a seriály v kvalitě až do 4K.

Před objednáním mějte na paměti, že Netflix již řadu let nenabízí 30 dní zdarma, ale začíná se platit hned první den po objednání.

Zdroj: Netflix, Autor: David Web, Foto: Pixabay