Spotify předplatné - jaké tarify Spotify nabízí?

Předplatné Spotify Premium jistě dříve či později přijde u vás na řadu v momentě, kdy vás např. začnou již obtěžovat reklamy uprostřed vámi poslouchaných skladeb. Navíc při předplatném Spotify Premium můžete stahovat hudbu a tím pádem poslouchat tak kdykoliv a kdekoliv. Úžasnou funkcí navíc je Neomezené přeskakování - Stačí kliknout pouze na tlačítko Další.
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Zajímavosti ze světa financí
6/6/2023 2:24 PM

Tarify předplatného Spotify

Základní tarif pro jednotlivce Spotify Premium Individual vyjde na 5,99 EUR na měsíc. Oproti tomu mnohým se vyplatí předplatné tarifu pro rodiny žijící v jedné domácnosti v tarifu Spotify Premium Family, který vyjde na 9,99 EUR na měsíc. Dále můžete zvolit předplatné tarifu pro 2 osoby ve verzi Spotify Premium Duo za 7,99 EUR na měsíc. Pokud jste ještě student, tak jistě oceníte předplatné Spotify Premium Student za 2,99 EUR na měsíc. Kompletní seznam tarifů a předplatného Spotify Premium naleznete v samostatném článku.

Jak zrušit předplatné Spotify?

Zrušení předplatného Spotify Premium je velice intuitivní. Ke zrušení předplatného se budete muset přihlásit přes webové prostředí na adrese Spotify.com, jelikož v aplikaci možnost zrušení předplatného zatím není k dispozici. Po přihlášení se ocitnete v administraci účtu Spotify.

  1. Kliknete na ikonu ozubeného kolečka v pravém horním rohu. 
  2. Vyberete položku „Zobrazit účet“
  3. V informacích o účtu přejdete na sekci „Moje předplatné“
  4. Vybereme „Změnit předplatné“.

Zrušení předplatného

Dále postupujte následovně:

  1. Dostupná předplatná“ - naleznete na konci stránky. 
  2. „Bezplatné Spotify Free“ - zvolíte tuto možnost.
  3. Klikneme na tlačítko „Zrušit premium“.
  4. Opakovaně odsouhlasíte a máte hotovo.

Na konci se vám ještě zobrazí krátký dotazník, který však nemusíte vyplňovat. Dotazník má pro společnost Spotify pouze informativní charakter.

Zdroj a foto: Spotify.com, Autor: Vojta