Provozovatel VOYO chystá nový televizní kanál

CME, se chystá přinést nový FAST TV kanál s romantickými pořady a dalšími obsahy.
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Zajímavosti ze světa financí
26/7/2023 7:37 AM

Služba VOYO, kterou provozuje, má přes 700 tisíc předplatitelů, kteří průměrně tráví dvě hodiny denně sledováním obsahu. Vývoj televizního průmyslu se výrazně změnil, a CME využívá digitální technologie, datovou vědu a umělou inteligenci k lepšímu pochopení preferencí a chování diváků a uživatelů. CME tak chce zajistit, že poskytuje obsah, který diváci chtějí. Kromě zábavního obsahu se také zaměřuje na posílení sportovních pořadů a rozvoj kvalitního zpravodajství na všech trzích, kde působí. Současně s tím CME pokračuje ve vývoji lineární televize a připravuje novou formu fast televizního vysílání s specializovanými kanály, včetně kanálu s romantickými pořady, které budou živě vysílány na internetu a financovány inzerenty.

Zatím jen VOYO

Služba Voyo, kterou provozuje, má přes 700 tisíc předplatitelů, kteří průměrně tráví dvě hodiny denně sledováním obsahu. Voyo nabízí širokou škálu programů včetně filmů, seriálů, sportovních pořadů, dokumentů a dětských programů. V Českém prostředí to jsou například oblíbené řady: Výměna manželek, Ulice, Ordinace v růžové zahradě nebo Masterchef.

Službu Voyo můžete sledovat na různých zařízeních, jako jsou chytré telefony, tablety, počítače nebo smart televize. Nabízí také možnost stahování obsahu, což umožňuje sledování oblíbených pořadů offline. Díky tomu si diváci mohou užít své oblíbené pořady i bez připojení k internetu.

Pokud se rozhodnete předplatit Voyo, můžete využívat neomezený přístup ke všem dostupným programům a obsahu. Cena předplatného VOYO se může lišit v závislosti na zvoleném tarifu a délce předplatného.

Autor: Vladimír Daněk, Foto: Wikipedie, Zdroj: Lupa.cz