Spotify Premium cena

Spotify je dnes jednou z nejpopulárnějších streamovacích služeb na světě a nabízí svým uživatelům poslech hudby a podcastů. Pro ty, kteří chtějí poslouchat své oblíbené interprety bez vstupů reklam, určitě doporučujeme Spotify Premium. Jaká je cena Spotify Premium? Vyplatí se oproti free verzi? V našem článku vám zodpovíme to a mnohem více.
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Zajímavosti ze světa financí
5/6/2023 9:29 PM

Jaká je cena Spotify Premium?

Spotify můžete používat, resp. hudbu a podcasty poslouchat ve free verzi, která je zdarma. Poslech vám však budou znepříjemňovat reklamy.

Spotify však nabízí několik cenových balíčků a na jednotlivé varianty si představíme blíže nyní. Čtyři varianty ceny Spotify PREMIUM jsou následující:

  • Spotify Individual - předplatné vás vyjde na 5,99 EUR měsíčně. Dostanete jeden účet a hudbu budete moct poslouchat bez reklam. Písničky si také můžete stáhnout do Spotify aplikace a poslouchat je, i když jste offline. Tento tarif je nejoblíbenější variantu předplatného, kterou využívá většina uživatelů.
  • Spotify Duo - za předplatné zaplatíte 7,99 EUR měsíčně a dostanete za něj přístup ke dvěma účtům. Předplatné je určeno pro páry, které bydlí spolu. Při registraci je tedy potřeba zadat stejnou adresu. Spotify vás může náhodně požádat o potvrzení lokace, proto se nevyplatí švindlovat a předplatné využít pouze v případě, pokud s partnerem opravdu sdílíte společnou domácnost. Vedle poslechu hudby bez reklam a poslechu stažené hudby offline nabízí předplatné Duo i speciální playlist DuoMix, který obsahuje ty nejoblíbenější skladby obou uživatelů.‍
  • Spotify Family - rodinné předplatné Spotify vyjde na 9,99 EUR měsíčně. Dostanete za něj 6 účtů a také je potřeba, aby spolu všichni uživatelé bydleli, protože Spotify může náhodně vyžadovat potvrzení lokace. Vedle poslechu hudby bez reklam a možnosti stáhnout si hudbu a poslouchat ji offline dostanete také speciální playlist Family Mix. Ten je přizpůsobený vkusu celé rodiny a Spotify ho pravidelně doplňuje o nové písničky.‍
  • Spotify Student - za nejlevnější variantu předplatného určenou pro studenty zaplatíte 2,99 euro měsíčně. Tato varianta je dostupná pouze pro studenty akreditovaných vysokých a vyšších odborných škol, středoškoláci tedy mají smůlu. Předplatné je možné si aktivovat na této adrese. Využívat ho můžete 4 roky.

Zdroj a foto: Spotify.com, Autor: Vojta