Voyo - seriál Ulice - nekonečný příběh?

Ulice je český televizní seriál, který se vysílá od roku 2005 na TV Nova. Je to dlouholetá populární česká mýdlová opera, která se odehrává v ulici v jedné pražské čtvrti. Seriál sleduje příběhy různých postav, které žijí ve stejné ulici, a zaměřuje se na jejich osobní a rodinné vztahy, lásku, přátelství a různé každodenní problémy.
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Zajímavosti ze světa financí
7/7/2023 6:50 AM

Pár informací a čísel o seriálu Ulice

"Ulice" získala velkou popularitu v České republice a stala se jedním z nejúspěšnějších televizních seriálů v zemi. Seriál se vysílá každý všední den a má dlouhodobou kontinuální dějovou linku, která se postupně vyvíjí a rozvíjí se s postavami. Obvyklá délka jednoho dílu je 43 minut a odvysíláno bylo od roku 2005 více než 4 500 dílů.

Jak můžete sledovat seriál Ulice i zpětně?

Voyo je internetová streamovací služba nabízená skupinou TV Nova, která umožňuje divákům sledovat seriály, filmy a další obsah online. Mnoho dřívějších epizod seriálu "Ulice" je k dispozici na Voyo pro registrované uživatele, kteří mají přístup k předplatnému služby. Pokud přemýšlíte, že začnete službu využívat, přečtěte si náš článek o Ceně předplatného Voyo.

Hlavní postavy seriálu Ulice a zajímavosti

Děj seriálu se točí okolo jedné ulice na periferii Prahy. V ulici stojí několik činžovních domů, obchod, kadeřnictví, restaurace a další budovy. Ve zmíněném činžovním domě bydlely některé z rodin, které byly v seriálu od jeho počátku, jsou to rodina Jordánova, rodina Farská, Hejlovi, pan Pešek a Lenka Drápalová. V současnosti tu od počátku bydlí pouze pan Pešek. V Ulici bydlí od prvních dílů také Nyklovi nebo Liškovi.

Většina české populace slyšela znělku seriálu Ulice, kterou složil Petr Malásek. Ateliéry seriálu Ulice naleznete na adrese U Továren 1410/33, 102 00 Praha 15-Hostivař.

Autor: Lucie Kavanová, Foto: Wikipedia, Zdroj: VOYO