Sleva na vlak pro seniory - IN 50 Důchodce

Důchodci mají v české železniční dopravě řadu výhodných slev a zvýhodnění. Díky nim mohou cestovat po celé republice za výrazně nižší ceny a ušetřit tak na svých výdajích.
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Tipy
24/3/2023 10:19 PM

České dráhy nabízejí slevy na jízdné pro dvě kategorie důchodců:

·        Sleva na vlak pro důchodce NAD 65 let, které popisujeme v samostatném článku

·        Sleva na vlak pro seniory DO 65 let, které popisujeme v tomto článku

Tyto slevy se nevztahují na slevy pro důchodce v Pražské MHD. Těmto informacím se věnujeme v samostatném článku.

Sleva na vlak pro seniory DO 65 let - IN 50 Důchodce

Pokud jste v důchodovém věku, ale ještě nedosáhli 65 let a hledáte způsob, jak ušetřit na cestování, máme pro vás skvělou alternativu. Do zvláštního jízdného pro důchodce nejsou zahrnuti důchodci mladší 65 let, avšak můžete si pořídit In Kartu s aplikací IN 50 Důchodce. Tuto aplikaci mohou využít osoby, které pobírají důchod starobní nebo vdovský/vdovecký důchod a jsou mladší 65 let nebo osoby, které oslavily své 60. narozeniny a pobírají vdovský/vdovecký důchod.

Díky aplikaci IN 50 Důchodce můžete využívat slevu 50 % na jízdné z adresného jízdného ve 1. i 2. třídě. Tato výhodná možnost vám umožní ušetřit na cestování a zároveň využívat kvalitní veřejnou dopravu bez stresu z řízení vlastního vozidla. Aplikace IN 50 Důchodce vám také umožní plánovat vaše cesty s lehkostí a jistotou, že nebudete platit přemrštěné ceny za jízdné. Využití této slevy vám tak přináší nejen finanční úspory, ale také komfort a spolehlivost moderního veřejného dopravního systému. Získejte tedy aplikaci IN 50 Důchodce ještě dnes a užívejte si cestování bez zbytečných starostí.

Sleva IN 50 pro důchodce:

·        Od 590Kč Pro časté cestování kamkoliv

·        Sleva až 50 % na jednosměrné a traťové jízdenky