Deezer: Cena hudební streamovací služby

Deezer je streamovací služba, která nabízí streamovanou hudbu všech žánrů. Knihovna obsahuje přes 40 milionů skladeb a stále se průběžně rozšiřuje. Funguje prakticky stejně jako konkurenční Spotify, YouTube Musice, Apple Music apod.
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Zajímavosti ze světa financí
12/12/2023 5:40 AM

Deezer je streamovací služba, která nabízí streamovanou hudbu všech žánrů. Knihovna obsahuje přes 40 milionů skladeb a stále se průběžně rozšiřuje. Funguje prakticky stejně jako konkurenční Spotify, YouTube Music, Apple Music apod. Snaží se odlišit například tím, že nabízí aplikace i pro méně rozšířené platformy. Streamovací platforma Deezer byla založena ve Francii a jejími zakladateli jsou: Daniel Marhely a Jonathan Benassaya. Postupně však expandovala téměř do celého světa.

Cena a funkce streamovací služby Deezer

Deezer Free není bohužel v České republice k dispozici. K poslechu hudby je tedy potřeba zvolit si tarif a to buď Deezer Premium nebo Deezer Family.

Co placená služba vám jako uživateli přinese?

  • Zážitek bez reklam: Streamujte všechen svůj oblíbený audio obsah bez jediného přerušení reklamou.
  • Zvuk v HiFi kvalitě: Zaposlouchejte se do HiFi v bezztrátové FLAC kvalitě tak, jako kdybyste byli přímo v nahrávacím studiu.
  • Poslech off-line: Stáhněte si svoji hudbu a podcasty a poslouchejte je bez připojení.
  • Poslech na jakémkoli zařízení: Přepínejte mezi telefonem, tabletem, stolním počítačem a dalšími podporovanými zařízeními.

První měsíc máte se službou Deezer ZDARMA a bez omezení. Následně zaplatíte 10,99 €/měsíc s možností kdykoliv službu zrušit. Celý rok hudby za 98,91 € (8,24 €/měsíc v případě roční platby). Zaplaťte jen jednou a užívejte si 12 měsíců s Deezer Premium za cenu 9.

Deezer můžete také věnovat jako dárek v podobě dárkových karet na 3, 6 nebo 9 měsíců.

Zdroj: Deezer.com, Foto: Pixabay.com, Autor: Lucie Kavanová