Odstranění speciálu Miley Cyrus z Disney+

Speciál, který byl původně uveden společně s osmým studiovým albem Miley Cyrus, byl z globální nabídky Disney+ odstraněn po roce. Tento článek zkoumá důvody za odstraněním a jeho dopad na fanoušky, a nabízí pohled na to, jak digitální obsah může být efemérní.
Od
Externího partnera
Kategorie:
Zajímavosti ze světa financí
12/3/2024 3:36 PM

Loni přinesl Disney+ divákům po celém světě zbrusu nový originální speciál s názvem „Miley Cyrus – Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)“, který byl uveden společně s jejím osmým studiovým albem „Endless Summer Vacation“.

Přesně rok po svém uvedení však byl tento hudební speciál z globální nabídky Disney+ odstraněn. Speciál nabídl fanouškům řadu známých hitů Miley Cyrus, včetně jejího úspěšného singlu „Flowers“, sedmi dalších skladeb z alba, jednoho z jejích klasických hitů a speciální vystoupení s Rufusem Wainwrightem. Nechybělo ani vystoupení s klasickou písní z éry Disney Channel, „The Climb“.

Exkluzivní zákulisí a náhlé zmizení

Speciál také nabídl exkluzivní rozhovory v proslulém losangeleském domě, kde kdysi žil Frank Sinatra a kde Miley natočila oslavovaný oficiální videoklip k písni „Flowers“.

Na rozdíl od jiných streamovacích služeb Disney+ neinformuje předplatitele předem o tom, že se tituly chystají odstranit, a tak nikdy není zcela jasné, co bude a nebude z nabídky odstraněno.

V posledních letech jsme byli svědky odstranění mnoha hudebních speciálů z Disney+ a Hulu po omezenou dobu, jelikož často mají kratší licenci a jsou pravidelněji odstraňovány. V nedávných letech to byl osud mnoha vánočních speciálů a koncertů od Disney, které již nebyly nikdy vráceny.

Je nepravděpodobné, že by se „Miley Cyrus – Endless Summer Vacation (Backyard Sessions)“ znovu objevil na Disney+, jelikož by to vyžadovalo novou licenci, a hudební speciály obvykle mají jen omezenou dobu, kdy jsou v trendu.

Světlý bod na konci tunelu

Dobrou zprávou je, že album je stále dostupné pro streamování na digitálních platformách jako Spotify, Amazon a Apple.

V kontextu stále se měnícího světa streamovacích služeb je odstranění tohoto speciálu připomínkou, jak efemérní může být digitální obsah. Přestože je zklamáním pro fanoušky, příběh Miley Cyrus a její hudby pokračuje na jiných platformách, kde její dílo zůstává přístupné.

Dostupnost a cena předplatného Disney+

Pro ty, kteří chtějí sledovat obsah na Disney+, je důležité znát podmínky, za kterých je možné službu využívat, včetně ceny předplatného. Disney+ nabízí širokou škálu filmů, seriálů a speciálů od Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic a mnoha dalších, ale přístup k těmto obsahům vyžaduje aktivní předplatné.

Cena předplatného Disnay+ se může lišit v závislosti na zemi a dostupných balíčcích. Disney+ často nabízí různé úrovně předplatného, které se mohou odlišovat například možností sledování ve vyšší kvalitě obrazu, přístupem na více zařízeních současně, nebo nabídkou bez reklam. Některé regiony mohou také mít možnost ročního předplatného, které přichází s určitou slevou oproti měsíčnímu předplatnému.

Je důležité si ověřit aktuální cenu a podmínky předplatného přímo na webu Disney+ nebo v oficiální aplikaci, jelikož se mohou časem měnit a mohou existovat speciální akce nebo slevy pro nové předplatitele. Sledování Disney+ vyžaduje stabilní internetové připojení a je podporováno na širokém spektru zařízení včetně chytrých televizí, herních konzolí, mobilních telefonů, tabletů a počítačů.

Přístup k bohatému katalogu obsahu, který Disney+ nabízí, včetně exkluzivních titulů dostupných jen na této platformě, dělá z předplatného atraktivní volbu pro fanoušky filmů a seriálů všech věkových kategorií.

Autor: Vladimír Daněk, Foto: Youtube.com

Zdroj: https://whatsondisneyplus.com/miley-cyrus-endless-summer-vacation-backyard-sessions-removed-from-disney/