Jak probíhá běžné přihlášení na Netflix

Přihlášení na Netflix je jednoduché, nicméně malé rozdíly existují podle druhu zařízení, které použijete.
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Základní pojmy
30/4/2023 1:59 PM

1.    Otevřete webovou stránku Netflixu (www.netflix.com) v prohlížeči na počítači nebo mobilním zařízení.

2.   Klikněte na tlačítko "Přihlaste se" v horní části stránky.

3.   Zadejte svou e-mailovou adresu a heslo a klikněte na tlačítko "Přihlásit se".

Rozdíly mezi přihlášením na různých zařízeních:

Na televizi

Pokud máte televizi s podporou Netflixu, můžete se přihlásit přímo na vaší televizi. Musíte použít dálkové ovládání a kliknout na ikonu Netflixu. Poté zadáte své přihlašovací údaje a klikněte na tlačítko "Přihlásit se".

Na počítači

Přihlášení na počítači je podobné jako na webové stránce Netflixu. Stačí otevřít internetový prohlížeč, přejít na stránku Netflixu a zadat své přihlašovací údaje. Po přihlášení se můžete pohodlně dívat na filmy a seriály na svém počítači.

Na mobilním zařízení

Pokud chcete používat Netflix na svém mobilním zařízení, musíte stáhnout aplikaci Netflix ze svého obchodu s aplikacemi. Po stažení a instalaci aplikace zadáte své přihlašovací údaje a můžete začít sledovat filmy a seriály na svém mobilním zařízení.

Při přihlašování na různých zařízeních může být rozdíl v tom, jak se přihlašujete. Například na televizi můžete použít dálkové ovládání, zatímco na počítači nebo mobilním zařízení musíte zadat své přihlašovací údaje ručně. Rovněž může být rozdíl v tom, jak se zobrazují filmy a seriály na různých zařízeních, zejména v kvalitě obrazu a velikosti obrazovky. Ostatně v kvalitě obrazu se liší i cena Netflixu.

Zdroj: Netflix, Autor: David Web, Foto: Pixabay