Showtime cena

Rádi si dopřejete filmový večer? Pokud ano a navíc si nepřejete být rušeni reklamami, bude bezesporu streamovací služba Skyshowtime pro vás tou pravou volbou.
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Zajímavosti ze světa financí
24/4/2023 10:07 PM

Jaká je cena streamovací služby SkyShowtime?

Služba co do nabídky titulů v podobě filmů, může snadno konkurovat ostatním stravovacím službám. Cena SkyShowtime vás na 1 měsíc vyjde za 179 Kč a pokud stále nejste rozhodnuti, zda si SkyShowtime objednat, máte možnost si ji vyzkoušet na 7 dní zcela ZDARMA.

SkyShowtime jako nová streamovací služba

Streamovací služba SkyShowtime je v České republice dostupná od 14. února 2023. Jedná se tedy o zcela novou streamovací službu spojující světoznámá filmová studia včetně Universal Pictures, Dreamworks, Paramount Pictures a další. Jedná se o jedinečný katalog oblíbených filmů - drama, komedie, dětské, dokumentární, skutečné příběhy.

SkyShowtime a český jazyk

SkyShowtime disponuje plně počeštěným uživatelským rozhraním, samozřejmostí jsou i české titulky nebo dabing u drtivé většiny pořadů v nabídce.

Cena SkyShowtime vs. Netflix

Pokud porovnáme SkyShowtime s konkurečnční streamovací službou Netflix, ušetříte 20 Kč za měsíc a více. Měsíční předplatné služby Netflix začíná na částce 199 Kč za balíček Basic, pokračuje na částce 259 Kč za balíček Standard a končí na částce 329 Kč za balíček Premium. Kompletní informace o cenách služby Netflix jsme pro vás připravili v samostatném článku - Netflix cena předplatného.

Pokud jste tedy středně náročný uživatel a volili byste Netflix v balíčku Standard za cenu 259 Kč na měsíc, ušetřili byste ročně se službou SkyShowtime 960 Kč.

Zdroj a foto: SkyShowtime.com, Autor: Vojta