Lady Gaga a její sláva na YouTube

Lady Gaga má oficiální kanál na YouTube, kde zveřejňuje své hudební videoklipy, živá vystoupení, za scénou záběry a další obsah spojený s její kariérou. Její kanál je jedním z nejpopulárnějších hudebních kanálů na této platformě.
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Zajímavosti ze světa financí
15/11/2023 7:05 AM

Lady Gaga je známá svými vizuálně atraktivními hudebními videoklipy, které mají miliony až miliardy zhlédnutí na YouTube. Některé z jejích nejslavnějších videoklipů zahrnují:

  • Bad Romance - 1,7 mld shlédnutí na YouTube - rok vzniku: 2010, MTV Europe Music Awards v kategorii Nejlepší zpěvačka, Nejlepší popová zpěvačka a Nejlepší písnička.
  • Shallow - 1,5 mld shlédnutí na YouTube - rok vzniku 2018. Písničku nazpívala společně s Bradley Cooperem.
  • Poker Face - 1,2 mld shlédnutí na YouTube.
  • a mnoho dalších.

Hudební videoklipy

Lady Gaga je známá svými vizuálně atraktivními hudebními videoklipy, které mají miliony až miliardy zhlédnutí na YouTube.

Odběratelé a zhlédnutí

Lady Gaga má na YouTube (Premium - cena předplatného) velkou fanouškovskou základnu. Její kanál má 23,5 milionu odběratelů a některé z jejích videí mají miliardy zhlédnutí.

Spolupráce

Lady Gaga spolupracuje s dalšími populárními umělci a producenty, což často zvyšuje její popularitu na YouTube. Její spolupráce na hudebních projektech a videoklipech s dalšími umělci jsou často velmi dobře přijímány fanoušky.

Live vystoupení a koncerty

Lady Gaga také zveřejňuje videa ze svých živých vystoupení a koncertů na YouTube. Její hudební talenty a energické pódiové přítomnosti ji činí atraktivní pro fanoušky, kteří chtějí vidět její vystoupení online.

Kariéra a vliv

Lady Gaga je jednou z nejvlivnějších hudebních ikon své generace. Její hudební styl, extravagantní image a aktivismus ji činí významnou postavou v hudbě a popkultuře. Má za sebou již 8 filmových rolí. Za shlédnutí jistě stojí film Zrodila se hvězda (A Star Is Born), kde hraje roli Ally a film získal Zlatý glóbus za nejlepší soundtrack, 8 nominací na Oscara a 4 nominace na Grammy za píseň „Shallow“.

Zdroj: YouTube, Foto: Pixabay.com, Autor: Autor: Lucie Kavanová