MALL Pay recenze 2021 (poplatky a podporované obchody)

Neradi platíte za to, co jste zatím ani neviděli na vlastní oči, nebo jen čekáte na výplatu a zároveň si potřebujete něco nutně koupit? V takových případech lze využít službu MALL Pay a oddálit si díky ní platbu za objednávku z internetového obchodu. Zjistili jsme, jak služba funguje a zda v ní nejsou nějaké háčky.
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Tipy
17/1/2021 1:00 AM

K čemu slouží služba MALL Pay?

MALL Pay slouží k jednoduchému účelu – umožňuje vám odložit platbu za nákup na e-shopu až o 14 dní. To se hodí například v situaci, kdy nechcete platit předem za zboží, které jste ještě neviděli a nezkusili, nebo když něco nutně potřebujete, ale zbývá vám ještě pár dní do výplaty. S MALL Pay si tak prvně zboží „osaháte“ a teprve poté platíte.

Kolik stojí služba MALL Pay?

K užívání MALL Pay si musíte na jejich stránkách založit účet, který je zcela zdarma. Zdarma je i samotná služba, tedy odložení platby. Pokud uhradíte odloženou platbu do již zmíněných 14 dnů, nikdy nezaplatíte nic navíc. Nemusíte se bát, že byste zapomněli – MALL Pay vám blížící se konec lhůty připomene e-mailem i SMS zprávou. Přehled o svých platbách máte také ve svém MALL Pay účtu.

V případě, že svoji útratu včas neproplatíte, je však nutné počítat se sankcí – za 5 dní po splatnosti je to 100 korun, za 10 dní dalších 100 korun a za 15 dní znovu dalších 100 korun. Pokud nezaplatíte ani po těchto 15 dnech zpoždění a budete navíc dělat „mrtvého brouka“, MALL Pay začne svoji pohledávku vymáhat.

MALL Pay je příjemná služba, nesmíte ale zapomenout do 14 dní zaplatit svůj nákup, aby pro vás byla vždy zdarma.

Jak si na MALL Pay otevřít účet?

Vytvoření účtu nezabere ani 5 minut. Stačí přejít na web MALL Pay a vyplnit krátký formulář. Pak potvrdíte svůj nový účet kliknutím na odkaz, který vám bude zaslán e-mailem, a zvolíte si heslo k účtu. Tím je účet hotový a můžete se pustit do nákupu. Jak to vypadá přímo u něj?

Až se při dokončování objednávky dostanete k výběru platební metody, zvolíte možnost „Nakoupím teď, zaplatím za 14 dní“ s logem MALL Pay. Následně zadáte přihlašovací údaje ke svému MALL Pay účtu a obratem vám bude doručena SMS zpráva, ze které opíšete ověřovací kód. Tím je vaše objednávka dokončena – vy už jen počkáte na doručení své zásilky a pamatujete na včasné zaplacení nákupu.

V jakých obchodech můžeme použít službu MALL Pay?

Mezi e-shopy spolupracující s MALL Pay patří samozřejmě obchody, které patří do MALL skupiny, tedy Mall.cz, Vivantis nebo třeba Parfémy.cz. Pomocí této služby ale můžete platit i v dalších obchodech jako LeoExpress, AquaPalace, AutoProfi nebo v Key4You, internetovém obchodě pro hráče.

Seznam obchodů, ve kterých můžete nakupovat s MALL Pay. Nechybí mezi nimi Mall.cz, Vivantis, Krasa.cz nebo Parfemy.cz.
Některé obchody, ve kterých můžete nakupovat s MALL Pay.

Závěr

MALL Pay je praktická služba, která dokáže konkurovat například službě Twisto. Twisto působí na trhu již delší dobu, má tedy větší síť spolupracujících obchodů a dokonce nabízí i vlastní platební kartu. Mezi velké výhody MALL Pay zase patří naprostá jednoduchost a jasnost podmínek. Odložit platbu se může hodit v mnoha situacích a služba MALL Pay nám je touto možností značně ulehčuje, navíc bez zbytečných příplatků nebo háčků. Pokud tedy nakupujete na některém z podporovaných e-shopů, určitě ji doporučujeme vyzkoušet.

No items found.