Pioneer dynamický fond zblízka

V dnešní době je těžké najít rozumné zhodnocení peněz, a tak čím dál více lidí zvažuje investování do podílových fondů. Prvním kritériem správné investice do podílových fondů je najít společnost, které můžete věřit. Společnost Pioneer má s investováním již 89 let zkušeností, funguje ve 28 zemích a má více než 2 050 zaměstnanců, včetně 360 investičních profesionálů.
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Kde investovat
22/5/2020 2:00 AM

Do jakých fondů mohu investovat?

Fondy Pioneer jsou rozděleny do několika kategorií – akciové a komoditní fondy, dluhopisové fondy, krátkodobé fondy, balancované fondy. Při investování si je třeba uvědomit, jaký je rozdíl mezi výkonností dluhopisů a akcií. Dluhopisy jsou stálejší, ale mají nižší výkonnost, zatímco akcie se více pohybují, a proto nabízejí větší zisk. Díky investování do podílových fondů, kde se o výběr správných akcií stará celý tým profesionálů, můžete tento zisk využít i vy.

Pioneer dynamický fond - najděte správný kompromis

Pokud si nejste jistí, jestli chcete investovat do dluhopisů nebo akcií, vhodným kompromisem je balancovaný fond. Pioneer dynamický je balancovaný fond, který investuje v korunách, čímž předchází riziku pohybu měnových kurzů, a zároveň podporuje českou ekonomiku. V tomto fondu jsou zastoupeny akcie přibližně z 55 % a zbytek je investován do dluhopisů. Tímto způsobem spojíte výkonnost akcií spolu s jistotou dluhopisů, kterou poskytuje Pioneer dynamický fond. Aktuální informace získané v době psaní tohoto článku nám řekly, že za poslední rok měl Pioneer dynamický fond velmi slušnou výkonnost 11,45 %.

Investování do podílových fondů - kolik peněz je potřeba?

Už jste se rozhodli, že investování do podílových fondů je to, co vás zajímá? Pokud nedisponujete vysokým kapitálem, nezoufejte, minimální jednorázová investice pro Pioneer dynamický fond je 5 000 Kč. Tato investice může být později navýšena a to minimálně o 1 000 Kč. Je tu také možnost pravidelných investic a to již od 500 Kč.

No items found.