Generali fondy využívá přes 100 tisíc klientů. Proč se k nim přidat?

Generali fondy jsou synonymem kvalitních služeb a bohatých zkušeností v oblasti kolektivního investování a investičního managementu. Zjistěte, proč pro zhodnocení vašich volných finančních prostředků využít právě Generali Investments CEE, která se řadí mezi největší investiční společnosti u nás.
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Fondy
4/9/2018 2:00 AM

Začínající i ostřílení investoři ocení vysokou úroveň služeb a silné zázemí Generali fondů. Bez ohledu na to, kolik máte zkušeností, máte nyní možnost poznat profil Generali, objevit hlavní výhody ve srovnání s konkurencí a podívat se na nabídku fondů včetně popisu těch nejvyhledávanějších. Přečtěte si kompletní shrnutí:

3 nejdůležitější otázky týkající se podílových fondů Generali

Začít investovat do otevřených podílových fondů Generali je jednoduché, ale i tak se vám budou hodit další podstatné informace a investiční tipy:

Podílové fondy srozumitelně i pro úplné začátečníky

Fondy peněžního trhu jsou u českých investorů nejoblíbenější. Víte proč?

5 zásadních rozdílů mezi spořícím účtem a podílovými fondy

Nejoblíbenější fondy Generali

Zázemí velké společnosti se projevuje nejen na kvalitě služeb, ale také na množství nabízených podílových fondů. Prostřednictvím Generali je možné investovat do všech základních druhů fondů. Téměř 40 různých strategií poskytuje prostor pro investování s různou úrovní rizika. Mezi investory nejoblíbenější Generali fondy patří:

Generali fond korporátních dluhopisů - dluhopisový fond, který vždy investuje do minimálně 50 titulů

Generali fond Zlatý – investice do portfolia převoditelných cenných papírů z oblasti drahých kovů

Generali Prémiový vyvážený fond – smíšený fond s flexibilní investiční strategií

Generali Fond globálních značek – akciový fond investující do firem s nadprůměrnou popularitou značky

Generali Fond konzervativní – dluhopisový fond, který investuje do termínovaných vkladů a dluhopisů

Atraktivita fondů Generali

Generali fondy představují zajímavou investiční příležitost především v oblasti českých smíšených fondů. U rizikových fondů určených dynamickým investorům je na místě obezřetnost, a to především v případě komodit a fondů zaměřujících se na nové ekonomiky.

3 investiční tipy mezi fondy Generali

Jaké fondy z nabídky Generali nepřehlížet? Tyto patří k těm s vysokým zhodnocením od založení a vyššími výnosy:

Generali Fond farmacie a biotechnologie

Akciový fond pro dynamické investory, kteří mohou uložit své prostředky dlouhodobě - minimálně na dobu 8 let. Zaměřuje se na odvětví zdravotní péče, farmacie a biotechnologie. Výkonnost od založení překonala 80% hranici.

Generali Fond globálních značek

Fond pro investory očekávající vysoké zhodnocení. Doporučený investiční horizont je minimálně 8 let. Fond investuje do nejhodnotnější obchodních značek ve světě. Jedná se například o Nike, Apple či BMW. Výkonnost tohoto fondu od jeho založení překonala 80% hranici.

Generali Fond korporátních dluhopisů

Skvělý tip pro mírně odvážnější investory, kteří mají zájem uložit své volné finanční prostředky nejméně na dobu 3 let. Portfolio je složeno z kvalitních korporátních dluhopisů ze zemí střední a východní Evropy. Výkonnost od založení překonala 84 %.

Jak začít investovat s Generali fondy?

V prvním kroku je nutné uzavřít s Generali Investments CEE smlouvu. To je možné prostřednictvím obchodního zástupce, nebo na obchodních místech České pojišťovny. Následně máte možnost do fondů investovat pouhým zasláním peněz na daný bankovní účet. Investorům je k dispozici mobilní aplikace Generali Investments.

Často kladené otázky

Jaká je minimální výše investice do Generali fondů?

Minimální hodnota investice je u českých produktů 500 Kč, u fondů vedených v jiné měně je hranice stanovena 10 EUR.

Co je to PARTNER Invest Plus?

Jedná se o investiční produkt s možností vytvořit si dlouhodobou finanční rezervu. V dlouhém časovém horizontu investuje do fondů s cílem nabídnout vysoké zhodnocení bez práce a rizika.

Jaká jsou bankovní čísla účtů Generali fondů?

Pozor, bankovní čísla účtů se mění ke dni 31. prosince 2017! Nová čísla bankovních účtů najdete přímo na stránkách Generali Investments.

No items found.