O2 TV balíčky a jejich cena

Sledování O2 TV může nabízet několik výhod v porovnání s tradiční kabelovou nebo satelitní televizí. V článku si povíme o hlavních výhodách sledování internetové televize od O2.
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Zajímavosti ze světa financí
7/12/2023 6:15 AM

Jaká je současná cena O2 TV a balíčků TV sledování za měsíc? Na výběr jsou celkem 3 balíčky, kde nejlevnější stojí 349 Kč měsíčně a nejdražší 499 Kč měsíčně. Jaké parametry jednotlivé balíčky nabízí?

Balíčky O2 TV a jejich cena

Základní TV tarify od O2 jsou bez závazku, tzn. televizi můžete kdykoliv změnit nebo zrušit.

Bronzová O2 TV za cenu 349 Kč / měsíc

Základní a dostačující nabídka toho, co potřebujete pro běžné sledování televizního vysílání. Balíček obsahuje 69 kanálů, které  jsou rozřazeny podle jednotlivých žánrů, kterými jsou: Základní programy, Zpravodajské programy, Sport, Pro děti, Filmy, Dokumenty, Volný čas, Hudba.

Stříbrná O2 TV za cenu 499 Kč / měsíc

Rozšířená nabídka Bronzové s větším výběrem sportu, filmů a seriálů pro malé i velké. Obsahuje 113 kanálů (z toho 63 v HD).

Zlatá O2 TV za cenu 799 Kč / měsíc

Prémiové filmy, sport i programy pro dospělé. Navíc se streamovací službou Voyo (cena samostatného předplatného Voyo). Obsahuje 142 kanálů (z toho 68 v HD). Navíc si můžete vybrat mezí HBO nebo Voyo.

Další Balíčky od O2 TV

Sportovní tarify

V nabídce sportovních tarifů jsou následující:

  • HBO a Sport za cenu 299 Kč / 30 dní
  • Sport Premium za cenu 399 Kč / 30 měsíc, resp. 367 Kč při závazku na 3 měsíce (tedy 1 099 / 3 měsíce)
  • Sport Max za cenu 499 / 30 dní

Oktagon MMA

Za tento tarif zaplatíte 320 Kč / 14 dní, resp. 400 Kč / 14 dní pokud si službu aktivujete v den zápasu.

O2 TV a jeho výhody v porovnání s tradiční kabelovou nebo satelitní televizí

  • Flexibilita a Mobilnost: Můžete sledovat televizi na různých zařízeních, jako jsou chytré telefony, tablety, chytré televize a počítače. To znamená, že můžete sledovat oblíbené pořady nebo filmy kdykoliv a kdekoli, pokud máte přístup k internetu.
  • Výběr Kanálů a Balíčků: Internetová televize často umožňuje výběr konkrétních kanálů nebo balíčků podle vašich preferencí, což vám umožňuje platit pouze za obsah, který opravdu chcete sledovat.
  • Vylepšené Funkce a Interaktivita: Některé služby internetové televize mohou nabízet vylepšené funkce, jako jsou možnosti nahrávání, přeskakování reklam, interaktivní aplikace nebo možnost sledovat obsah na vyžádání.
  • Kvalita Obrazu a Zvuku: S rozvojem širokopásmového internetu může internetová televize nabízet vysokou kvalitu obrazu a zvuku, což může být srovnatelné s tradičními televizními službami.
  • Možnost sledovat Obsah na Vyžádání: Mnoho internetových televizních služeb poskytuje možnost sledovat obsah na vyžádání, což znamená, že si můžete vybrat, kdy chcete sledovat určitý pořad nebo film.
  • Aktualizace a Inovace: Internetové televizní služby mohou pružně reagovat na změny v trendech a potřebách zákazníků, což může zahrnovat pravidelné aktualizace a inovace.
  • Integrace s Internetovými Službami: Některé služby mohou nabízet integraci s dalšími internetovými službami, jako jsou streamovací platformy, sociální média nebo aplikace pro sledování obsahu na požádání.

Před přechodem na konkrétní službu od O2 nebo kterékoli jiné poskytovatelské společnosti je vždy dobré provést podrobný průzkum nabídky a zajistit, že vybraná možnost vyhovuje vašim potřebám a preferencím.

Zdroj: O2.cz, Foto: Pixabay.com, Autor: Lucie Kavanová