MultiSport karta - cena

Mít možnost si každý den po práci zajít zacvičit nebo odpočinout je důležitou součástí pracovního života pro více a více zaměstnanců. Umožňuje to oblíbená MultiSport karta, kterou využijte ve sportovních nebo relaxačních zařízeních. Na kolik vás MultiSport karta vyjde a kde ji seženete?
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Zajímavosti ze světa financí
4/5/2023 11:00 AM

Kolik stojí MultiSport karta a kde ji získat?

V dnešní době není jediným parametrem při výběru zaměstnání výše platu nebo kariérní atraktivita pracovní pozice, čím dál více lidí se také zajímá o doplňkové benefity, které jim daná práce může přinést. Jedním z takových benefitů je i MultiSport karta, která vám jako zaměstnanci dané firmy umožní pravidelně bezplatně využívat sportovní, pohybová a relaxační zařízení po celé zemi. 

Náklady na využívání karty jsou nejčastěji rozděleny mezi zaměstnance a zaměstnavatele, který vám takto na kartu automaticky přispívá. Výsledná cena záleží na finančním modelu vašeho zaměstnavatele, někteří MultiSport kartu nabízejí zadarmo, tedy firma platí všechny náklady, někteří požadují měsíční poplatek z vaší strany. Ten se nejčastěji pohybuje mezi 400 a 800 Kč za měsíc, který vám je strháván z platu.

Jak z uvedených informací vyplývá, MultiSport kartu získáte od svého zaměstnavatele, který má se společností MultiSport smlouvu, na základě které pro vás kartu objedná po nástupu do práce. Vyřízení netrvá dlouho, většinou můžete začít naplno chodit sportovat nebo relaxovat už druhý měsíc od začátku pracovního poměru.

Jak MultiSport karta funguje?

MultiSport karta vám propůjčuje jeden bezplatný vstup každý den do jakéhokoliv partnerského sportovního nebo relaxačního zařízení po celé České republice. Je jen na vás, zda budete chodit cvičit nebo odpočívat každý den nebo dvakrát týdně, případně jednou měsíčně. Poplatek je každý měsíc stejný. Zvažte proto, zda se vám MultiSport karta vyplatí, obecně za to stojí, pokud si zajdete zasportovat nebo odpočinout jednou týdně.

Karta je vázána na vaše jméno, takže ji nemůže využívat nikdo jiný z vaší rodiny, přátel nebo blízkého okolí. Jakmile kartu obdržíte od svého zaměstnavatele, můžete ji začít ihned používat. Při vstupu do sportovního nebo relaxačního zařízení vám stačí jenom ukázat MultiSport kartu a doklad totožnosti jako občanský nebo řidičský průkaz. Platnost karty automaticky skončí dnem, kdy ukončíte zaměstnání u firmy, která vám MultiSport kartu vydala.

Nabídka aktivit s MultiSport kartou

A kde všude konkrétně MultiSport kartu využijete? Na webových stránkách multisport.cz najdete přehlednou interaktivní mapu celé země se zobrazenými nabízenými druhy aktivit v partnerských zařízeních. Aktuálně jich tam najdete téměř 3 000! Na své si přijdou jak aktivní sportovci s přístupem do posiloven a fitness center, na silové tréninky, do bazénů a aquaparků, na lezecké stěny nebo na raketové a míčové sporty, tak lidé hledající odpočinek a zdravotní cvičení pro protažení nebo úlevu od bolesti zad, také si mohou zacvičit jógu, zajít si do wellness do sauny, solné jeskyně nebo whirlpool.

Nechybí ani taneční a skupinové lekce všeho druhu, sezónní aktivity jako lyžování, golf, kajaky nebo lasergame, trampolíny, veřejné bruslení, návštěva hradů a zámků nebo aktivity pro rodiče s dětmi a cvičení pro těhotné maminky. Nabídka aktuálně dostupných aktivit se pravidelně rozšiřuje do čím dál více měst a přibývají nová místa, která můžete jako držitel MultiSport karty navštívit v rámci bezplatného jednodenního vstupu.

Nově je také možné se registrovat do programu MyMultiSport, který je dostupný všem držitelům karty MultiSport. Tento program vám rozšíří nabídku sportovních a odpočinkových aktivit, budete si moci mimo jiné zajít na masáže, různé kurzy nebo semináře a získáte přístup k výhodným nabídkám na sportovní vybavení. Stačí si vytvořit účet na webu my.multisport.cz, kde vyplníte své jméno, číslo MultiSport karty a e-mailovou adresu. 

Autor: Karolína, zdroj a foto: Multisport.cz.

No items found.