NN (L) EURO Equity - P Cap EUR - akciový fond, se kterým máte euro zónu pod lupou

Akciový fond NN (L) EURO Equity - P Cap EUR má jasný cíl. Identifikovat ty nejlepší investice, k čemuž mu pomáhá důkladná analýza společností v rámci euro zóny. Co vám investice do tohoto fondu může přinést a vyplatí se vám podstoupit vyšší riziko?
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Kde investovat
6/12/2020 1:00 AM

Otevřený podílový fond NN (L) EURO Equity - P Cap EUR je zde pro odvážné investory již od roku 2001. Cílem fondu je v dlouhodobém horizontu překonávat výkonnost srovnávacího indexu v podobě MSCI EMU. Investovat do tohoto akciového fondu lze již od 500 Kč měsíčně.

druh fondu:akciový
měna:EUR
rok založení fondu:2001
investiční horizont:5 let a déle
investiční riziko:6 (stupnice 1 až 7)

NN (L) EURO Equity - P Cap EUR pro vás hledá růst akcií

NN (L) EURO Equity - P Cap EUR sází na velkou diverzifikaci a nástroje pro snížení všech možných rizik spojených s investicí finančních prostředků. Z hlediska sektorového složení je primárně zastoupeno finančnictví, průmysl, spotřební zboží a energie. Investice jsou rozloženy do celé řady regionů. Mezi ty největší se řadí Francie, Německo a Nizozemí.

Mezi největšími pozicemi fondu NN (L) EURO Equity - P Cap EUR se nachází akcie společností SAP, Unilever, LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton, Siemens či AXA. Portfolio manažer u každé investice posuzuje související rizika a růstový potenciál akcií.

Vydejte se na pětiletý výlet mezi evropské společnosti

Nadnárodní společnosti, do kterých fond investuje, spojuje vysoký stupeň obratu a likvidity. Pokud vám takový přístup přijde zajímavý a zároveň jste schopni akceptovat vysoké riziko, je pro vás akciový fond NN (L) EURO Equity - P Cap EUR bez diskuze zajímavou volbou. Fond je vhodný pro pravidelné investice. Minimální délka je vzhledem k vysokému kolísání hodnoty stanovena na 5 let.

Dlouhodobá výkonnost fondu NN (L) EURO Equity - P Cap EUR

Akciový fond NN (L) EURO Equity - P Cap EUR dosahuje vzhledem k vysokému riziku překvapivě kladných výsledků. Od roku 2012 do roku 2016 vždy zaznamenal kladnou výkonnost. V roce 2016 se jednalo o 3,12 %.

No items found.