Sledování TV: Cena, televizní kanály, kvalita obrazu

Zajímá vás služba Sledování TV? V dnešním článku se na ni podrobněji podíváme. Zaměříme se na její ceny, nabídku televizních kanálů i na to, na kterých zařízeních můžete tuto internetovou televizi sledovat.
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Zajímavosti ze světa financí
12/2/2021 1:00 AM

Sledování TV je internetová televize, jejíž historie sahá až do roku 2013. Dnes má tato služba stovky tisíc zákazníků a patří mezi největší poskytovatele IPTV v Česku. V současné době nabízí více než 160 televizních kanálů, z nichž většina je v HD kvalitě.

Kolik stojí služba Sledování TV?

Sledování TV nabízí celkem tři tarify, jejichž cena začíná na 199 korunách měsíčně a končí na 799 korunách měsíčně. Pojďme se nyní na nabídku tarifů blíže podívat:

  • Balíček Základ - cena: 199 korun měsíčně. Tento tarif nabízí celkem 82 televizních kanálů. Všechny kanály můžete sledovat až 7 dní zpětně. V rámci tarifu je také možné si obsah nahrát (pořídit můžete až 25 hodin záznamu pro daný měsíc). K balíčku získáte zdarma 10 filmů od FilmBox OD Promo, mezi nimiž jsou například tituly jako Asterix a Olympijské hry či Vřískot 4.
  • Balíček Standard - cena: 399 korun měsíčně. Tarif nabízí celkem 126 kanálů. Všechny kanály můžete sledovat až 7 dní zpětně. Pořady si také můžete nahrát - pořídit můžete až 50 hodin záznamu. K balíčku získáte zdarma 30 filmů od Edisonline Lite, mezi nimiž jsou například tituly jako 3 dny v Quiberonu, Daleko od lidí či Sils Maria.
  • Balíček Premium - cena: 799 korun měsíčně. Tarif nabízí celkem 162 kanálů. Všechny kanály můžete sledovat až 7 dní zpětně. Pořady je možné si nahrát a pořídit až 120 hodin záznamu. V rámci balíčku Premium získáte zdarma předplatné ke službě HBO GO. Zdarma také získáte 30 filmů od Edisonline Lite a 146 filmů od FilmBox OD.

Jaké televizní kanály jsou na Sledování TV?

Nabídka televizních kanálů záleží na tarifu, který si zakoupíte. V rámci nejlevnějšího balíčku Základ za 199 korun měsíčně získáte přístup k běžným televizním programům jako jsou ČT1, ČT2, ČT24, ČT Sport, ČT :D, ČT Art, ČT 3, Nova, Nova 2, Nova Cinema, Nova Action, Nova Gold, Prima, Prima Cool, Prima Love, Prima Zoom, Prima MAX, Prima KRIMI, CNN Prima News, TV Barrandov, Kino Barrandov, Barrandov Krimi, Óčko, Seznam.cz TV či Šlágr. Vedle toho získáte i přístup k některým prémiovým kanálům jako NASA TV (v angličtině), německému ORF, či slovenské Markíze.

U dražších balíčků pak najdete další prémiové kanály jako:

  • Balíček Standard za 399 korun měsíčně - FilmBox, Eurosport 1, Eurosport 2, National Geographic, National Geographic Wild, Discovery, Spektrum, CNN, Film+, AMC či Lala TV.
  • Balíček Premium za 799 korun měsíčně -  HBO, HBO 2, HBO 3, CS Film, History Channel, FightBox, Deluxe Music, Auto Motor Sport, Golf Channel či Fishing&Hunting.

Seznam všech televizních kanálů si můžete prohlédnout na stránkách Sledování TV.

Co všechno umí Sledování TV?

Tou základní a nejdůležitější funkcí je sledování televize přes internet v reálném čase. Vedle toho nabízí Sledování TV další funkce, které můžete využít zdarma. Patří mezi ně:

  • až 168 hodin zpětného přehrávání - pokud zmeškáte váš oblíbený pořad, můžete si ho pustit až 7 dní od premiéry.
  • nahrávání obsahu - s touto funkcí si můžete vybrat konkrétní film nebo seriál a Sledování TV vám ho nahraje.

Sledování TV na jeden měsíc jen za 1 korunu

V současné době je možné vyzkoušet si předplatné internetové televize Sledování TV jen za jednu korunu. Nabídka platí jeden měsíc a v jejím rámci získáte přístup k balíčku Základ, který jinak stojí 199 korun měsíčně. Předplatné za 1 korunu můžete získat na tomto odkazu na webu Sledování TV.

Pokud nebudete chtít předplatné prodloužit, stačí ho během prvních třiceti dní zrušit v nastavení.

Sledování TV je zcela bez závazků a placené předplatné je možné kdykoli zrušit.

Jaká je kvalita obrazu a co všechno potřebuji ke sledování této internetové televize?

Většina televizních programů na Sledování TV je v HD kvalitě. Pro sledování v HD kvalitě se doporučuje internet o rychlosti alespoň 3 MB/s. Pro základní SD kvalitu vám bude stačit připojení o rychlosti alespoň 1,2 MB/s.

Vedle připojení k internetu potřebujete už jen zařízení, na kterém budete internetovou televizi sledovat. Dívat se můžete na notebooku nebo na počítači, na chytrém telefonu, na tabletu, na chytré televizi, na Apple TV či na Android TV.

Na Sledování TV můžete k jednomu účtu registrovat 2 hlavní zařízení (SmartTV, AndroidTV, Apple TV, set-top box) a 3 vedlejší zařízení (mobil, tablet, desktop). Dívat se můžete na dvou zařízeních naráz. Pokud chcete přidat více zařízení nebo se dívat na více zařízeních naráz, je potřeba si tuto možnost dokoupit.

Na co se dívat?

A teď ta nejlepší část - na co se dívat, až si pořídíte službu Sledování TV? K dispozici budete mít velkou nabídku filmů a seriálů od českých stanic, ale také filmy a seriály ze zahraniční produkce. Pustit si můžete například seriál Slunečná, Teorii velkého třesku, Výměnu manželek, Ulici, Modrý kód nebo Simpsonovi.

Díky funkci zpětného přehrávání se můžete podívat na všechny aktuální díly za uplynulý týden. Přejeme příjemnou zábavu!

No items found.