Cinema City - cena popcornu v roce 2024

Každý z nás jednou za čas rád zavítá do kina, aby si film vychutnal na velkém plátně s kvalitním zvukem. A k filmu samozřejmě patří i popcorn nebo jiné občerstvení, které můžete zobat v průběhu. Cinema City se svou sítí moderních multikin nabízí svým zákazníkům širokou nabídku menu, ze kterého si každý vybere. Kolik tedy zaplatíte za popcorn v Cinema City?
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Zajímavosti ze světa financí
29/3/2023 7:20 AM

Kolik stojí popcorn v Cinema City?

Návštěva kina je neodmyslitelně spojena s drobným občerstvením, které si můžete vychutnat během sledování filmu. Tradičně se jedná o popcorn, nebo-li praženou kukuřici, která se dá jíst na slano i na sladko a v mnoha různých příchutích, mezi ty nejoblíbenější patří klasicky solený, sýrový, šunkový, karamelový nebo čokoládový. V posledních letech si můžete vybrat také nachos (kukuřičné tortilla chipsy s různými omáčkami), chipsy, oříšky a jiné sladkosti.

Jednou z největších společností provozující kina v České republice je Cinema City s 12 multiplexy a jedním megaplexem v sedmi městech - Praha, Brno, Ostrava, Liberec, Pardubice, Plzeň a Ústí nad Labem. Když se vydáte do jednoho z těchto kin, můžete počítat s moderními technologiemi jako IMAX®, 4DX™ a Dolby Atmos, které znamenají velmi čistý filmový obraz na plátně a kvalitní ozvučení sálu. 

Kromě toho samozřejmě nabízí široký výběr pochutin a nápojů, které si můžete vzít s sebou do sálu, abyste si film naplno užili. Tři základní velikosti popcornu se cenově liší pouze o 10 Kč, proto se obecně doporučuje koupit si větší velikost, pokud je vás více a podělit se, než si kupovat dva malé popcorny. Ceny jsou tedy následující: za malý popcorn o objemu 1,5 l dáte 119 Kč, za střední velikost o objemu 2,3 l zaplatíte 129 Kč a velký popcorn o objemu 4,8 l vás vyjde na 139 Kč.

Další ceny občerstvení v Cinema City

Pokud si k popcornu chcete koupit i nějaký nápoj jako Coca Cola, Sprite, Fanta a jiné, rozhodně se vám vyplatí koupit rovnou celé vybrané menu s nápojem než každé zvlášť. Střední popcorn menu (popcorn 2,3 l a nápoj 0,5 l) vás vyjde na 219 Kč a za velké popcorn menu (popcorn 4,8 l a nápoj 0,75 l) zaplatíte 239 Kč. Pro dvojici je zajímavá nabídka duet popcorn menu za 279 Kč, která obsahuje jeden velký popcorn 4,8 l  a dva nápoje o objemu 0,5 l.

Čas od času dostanete přirozeně chuť na něco jiného než popcorn, v tom případě je třeba dostupné třeba nachos menu ve střední velikosti (nachos s omáčkou 195 g a nápoj 0,5 l) za 239 Kč nebo ve velké velikosti (nachos s omáčkou 310 g a nápoj 0,75 l) za 259 Kč. Pro dvojici je opět k dispozici také duet nachos menu za 279 Kč, ve kterém najdete jedno velké nachos s omáčkou 310 g a dva nápoje o objemu 0,5 l.

Autor: Karolína, Foto: Pixabay, Zdroj: Cinema City

No items found.