Kde koupit Starlink

Abyste se mohli přihlásit k odběru Starlinku, musíte navštívit webové stránky Starlinku a vyplnit registrační formulář. Po registraci bude společnost Starlink kontaktovat vás, aby potvrdila vaši dostupnost. Detailní postup přinášíme v tomto článku.
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Zajímavosti ze světa financí
20/7/2023 8:01 PM

Ke koupi zařízení Starlink a aktivaci služby Starlink můžete využít oficiální webovou stránku společnosti: https://www.starlink.com/

Zde je postup, jak si koupit Starlink

  1. Navštivte webovou stránku Starlink: Jděte na oficiální webovou stránku společnosti Starlink, kde najdete další informace o službě a možnost objednání.
  2. Zkontrolujte dostupnost: Než provedete objednávku, ujistěte se, zda je služba Starlink dostupná ve vaší oblasti. Starlink je postupně rozšiřován do různých regionů, takže ne všude bude služba již aktivní.
  3. Objednání: Pokud je služba k dispozici ve vaší oblasti, postupujte podle pokynů na webové stránce pro koupi Starlinku. Na webu by měly být uvedeny potřebné informace, jako je například cena Starlink zařízení, služby a dalších podmínek.
  4. Instalace a aktivace: Po úspěšném objednání obdržíte zařízení Starlink a provedete instalaci dle instrukcí. Poté bude nutné provést aktivaci služby podle pokynů, které vám budou poskytnuty.

Mějte na paměti, že kvůli omezené kapacitě satelitní sítě může být počet nových uživatelů omezen, zejména v oblastech, kde je poptávka po službě vysoká.

Autor: Vladimír Daněk, Foto: Freepik, Zdroj: Starlink