Air Bank přihlášení

Pro přístup k vašemu účtu v internetovém bankovnictví Air bank existuje několik jednoduchých a bezpečných možností. Podíváme se na všechny, včetně toho co dělat v případě problémů.
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Zajímavosti ze světa financí

Varianty přihlášení do Air Bank

Přihlášení pomocí QR kódu - snadný způsob přístupu ke svému účtu

Nejsnáze se do internetového bankovnictví Air Bank dostanete pomocí aplikace a skenováním QR kódu na přihlašovací obrazovce. Stačí pouze namířit fotoaparát telefonu na QR kód, který se nachází na přihlašovací stránce, a kliknout na tlačítko, které se vám zobrazí. Poté stačí potvrdit přihlášení v aplikaci.

Přihlášení pomocí webového prohlížeče

Pokud byste chtěli přihlášení provést prostřednictvím webového prohlížeče na počítači, mějte na paměti několik důležitých kroků. Nejprve si ověřte, že zadáváte správné přihlašovací údaje a že se žádné údaje nepředvyplňují automaticky. Pokud stále narazíte na potíže, vyzkoušejte smazat historii prohlížeče, mezipaměť a cookies, nebo zkuste použít jiný prohlížeč nebo anonymní okno.

Pro zajištění vyšší úrovně bezpečnosti lze aplikaci Air Bank propojit s funkcí rozpoznání obličeje nebo využít bezpečnostní obrázky. Tímto způsobem získáte další ochranu proti neoprávněnému přístupu k vašemu účtu.

Pokud máte potíže s přihlášením do Air Bank

Pokud máte potíže s přihlášením do internetového bankovnictví Air Bank a přestože jste si jistí, že zadáváte správné údaje, zde je několik tipů, které vám mohou pomoci:

  1. Zkontrolujte, zda se vaše údaje nevyplňují automaticky. Někdy se stává, že prohlížeč automaticky vyplňuje předchozí přihlašovací údaje, které mohou být neaktuální.
  2. Vyzkoušejte smazat historii prohlížeče, mezipaměť a cookies. Tím se odstraní případné chyby nebo konflikty, které mohou ovlivňovat přihlášení.
  3. Zkuste použít jiný prohlížeč nebo otevřít anonymní okno. Někdy mohou problémy s přihlášením souviset s konkrétním prohlížečem, a proto se může vyplatit vyzkoušet alternativu.

Nechodí vám SMSky

Pokud nedostanete potvrzení o přihlášení, existují některé rady, které vám mohou pomoci. Nejjednodušším řešením je propojit si aplikaci My Air s rozpoznáním obličeje a potvrzovat přihlášení přímo v aplikaci.

Pokud neobdržíte upozornění do aplikace, můžete kliknout na možnost "Nemám mobilní aplikaci u sebe" a my vám pošleme ověřovací kód prostřednictvím SMS. Po přihlášení si zkontrolujte, že máte v nastavení aplikace v sekci "Zabezpečení" a pod položkou "Podepisování" nastavenou správnou aplikaci pro potvrzování.

Když zapomenete login nebo heslo

Air Bank také nabízí možnost obnovení zapomenutého uživatelského jména nebo hesla. Pokud si nevzpomínáte na své uživatelské jméno, zkontrolujte si, zda používáte správnou e-mailovou adresu. V případě, že jste si uživatelské jméno změnili, můžete si jej nechat zaslat na svou e-mailovou adresu prostřednictvím odkazu "Nepamatuji si uživatelské jméno". Pokud si nevzpomínáte na své heslo, máte dvě možnosti, jak jej resetovat. Můžete využít bezpečnostní obrázky nebo mobilní aplikaci. Pokud aplikaci ještě nemáte, není to problém. Snadno si ji propojíte s vaším účtem i bez internetového bankovnictví prostřednictvím rozpoznání obličeje.

Základní informace o Air Bank

Oficiální název banky: Air Bank a.s.

Sídlo: Evropská 2690/17 na Praze 6

IČO: 29045371

Kód banky: 3030

SWIFT kód banky: AIRACZPP

V případě, že vám přihlášení do internetového bankovnictví stále nedává smysl nebo se setkáváte s problémy, neváhejte kontaktovat zákaznickou podporu Air Bank.

Autor: David Web, Foto a zdroj: Air Bank