Jaká je cena předplatného Voyo na 1 rok

Kdo by neznal službu Voyo od televize Nova? Každý den na ní slyšíme upoutávku, že můžeme vidět náš oblíbený pořad již s předstihem a nečekat na odvysílání v klasické televizi až druhý den nebo dokonce za týden.
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Tipy
20/4/2023 12:41 PM

Kolik stojí Voyo na rok?

Cena předplatného je účtována po měsících, resp. za 30 dní zaplatíte 159 Kč. Na rok vás tedy Voyo vyjde na 1 908 Kč.

Pokud vás zajímá jaké funkce Voyo nabízí a jaké filmy a seriály na něm najdete, přečtete si náš podrobnější článek o ceně Voyo.

Předplatné Voyo na zkoušku

Pokud stále nejste rozhodnutí, zda si předplatné Voyo pořídit, máte možnost si ho na 7 dní vyzkoušet zcela ZDARMA. Zkušební období je zmíněných 7 dní, resp. 168 hodin od aktivace. Pokud se však rozhodnete, že Voyo nebudete dále využívat, nezapomeňte, že je potřeba předplatné zrušit nejpozději 24 hodin před koncem zkušebního období.

VYZKOUŠEJTE VOYO ZDARMA

Voyo jako dárek v podobě kupónů

Službou Voyo můžete udělat také radost svým blízkým. Na výběr máte 2 možnosti jak službu resp. kupóny koupit. Buď v kamenných prodejnách - k dostání ve většině prodejen obchodů Billa, Penny, Geco a také na pobočkách Tipsportu a Chance. Druhou možností je jednoduše online, kde si vyberete počet měsíců předplatného (na výběr jsou jeden měsíc, čtvrt roku, půl roku nebo na celý jeden rok) a zaplatíte kartou.

Zdroj a foto: Voyo.nova.cz, Autor: Vojta