Amazon Prime Game cena 2024

V dnešním článku si představíme službu Amazon Prime Game a prozradíme jaká je jeho cena. Prime Gaming je součástí Amazon Prime a Prime Video. Nabízí herní obsah pro vaše oblíbené hry, hry zdarma ke stažení a tam, kde je to možné, také bezplatné měsíční předplatné kanálu na Twitchi.
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Zajímavosti ze světa financí
1/4/2023 3:53 AM

Cena předplatného Amazon Prime Game

Amazon Prime Game nabízí bezplatnou 7 denní verzi zcela zdarma. Následně je potřeba počítat s částkou 5,99 EUR / měsíc.

Jaké výhody předplatné Amazon Prime Gaming přináší?

Prime Gaming zahrnuje následující výhody: 

  • Členský přístup k hernímu obsahu: Získejte přístup k vybraným hrám a kořisti ve hře bez dalších nákladů, nabídky se mohou v jednotlivých zemích lišit.

Výhody Twitche:

  • Předplatné kanálu Twitch: Každý měsíc se přihlaste k partnerskému nebo přidruženému kanálu a získejte přístup k exkluzivním výhodám pro předplatitele specifických pro daný kanál, které jsou součástí pravidelného předplatného, jako jsou chatovací privilegia, emotikony, odznaky a další.
  • Rozšířené úložiště vysílání: Uložte svá minulá vysílání na Twitchi po dobu 60 dnů místo standardních 14.

Jaké hry mimo jiné Amazon Prime Game nabízí?

Po registraci získáte čerstvou kořist pro oblíbené hry a další. Mezi nejoblíbenější hry roku 2023 neodmyslitelně patří následující:

  • League of Legends (mezi hráči spíše známé jako LoL)
  • League of Legends: Wild Rift 
  • VALORANT
  • LOSTARK
  • Legends of Runeterra

Navíc každý měsíc přibývají další a další zajímavé hry. 

Jak se platí předplatné od Amazonu a jak ho případně zrušit?

Službu můžete v České republice zaplatit prostřednictvím platební karty. Podporovány jsou debetní a kreditní karty od společností MasterCard, VISA a American Express. Je přitom důležité, aby byla karta vydána v České republice.  

Nezapomeňte však na to, že předplatné se každý měsíc automaticky obnovuje. Pokud ho budete potřebovat zrušit, můžete tak učinit v nastavení vašeho účtu (Account & Settings), kde kliknete na End membership.

Jaké další služby Amazon v České republice nabízí?

Kromě Amazon Prime Gaming nabízí v ČR Amazon ještě Prime Video. Službu Amazon Prime Video jsme pro vás popsali v samostatném článku.

Autor: Vojta, Zdroj a foto: https://gaming.amazon.com