SWIFT kód mBank

Při provádění mezinárodních plateb je důležité mít správné informace o bankovním účtu příjemce. Jednou z těchto informací je SWIFT kód banky, který slouží k identifikaci konkrétního finančního ústavu. Pokud jste klientem mBank a potřebujete provést platbu do zahraničí, je důležité znát SWIFT kód této banky.
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Základní pojmy

SWIFT kód mBank je BREXCZPP. Tento kód identifikuje mBank jako příjemce nebo odesílatele plateb při mezinárodních transakcích. Je třeba si uvědomit, že SWIFT kód je jedinečný pro každou banku a umožňuje efektivní směřování finančních prostředků na správný účet.

Zahraniční platby

Pokud chcete provést platbu z vašeho mBank účtu do zahraničí, budete potřebovat následující informace:

  1. SWIFT kód mBank: BREXCZPP.
  2. Úplný název banky: mBank S.A., organizační složka
  3. Adresa banky: Pernerova 691/42, 186 00 Praha 8

Tyto údaje jsou nezbytné pro správné směrování platby a zajistí, že peníze budou doručeny na správný bankovní účet v zahraničí.

Na druhou stranu, pokud očekáváte přijetí mezinárodní platby na váš mBank účet, je třeba poskytnout odesílateli následující informace:

  1. Vaše jméno a příjmení, tak jak je uvedeno na vašem bankovním účtu.
  2. Číslo vašeho bankovního účtu.
  3. SWIFT kód mBank (BREXCZPP).
  4. Adresa vaší banky: Pernerova 691/42, 186 00 Praha 8

Tímto způsobem odesílatel bude mít všechny potřebné údaje k provedení platby na váš účet.

SWIFT kód mBank je klíčovým prvkem pro provádění mezinárodních transakcí a umožňuje snadné a bezpečné odesílání a přijímání plateb z celého světa. Mít správný SWIFT kód banky je zásadní pro zajistění hladkého průběhu platebních operací a přesného směrování finančních prostředků.

mBank se jako moderní banka zaměřuje na poskytování kvalitních a inovativních služeb pro své klienty. Díky SWIFT kódu mBank mohou její klienti provádět mezinárodní platby snadno a spolehlivě, a to s vědomím, že jejich finanční transakce budou řádně zpracovány a doručeny na správný bankovní účet.

Pokud máte jakékoli další dotazy ohledně SWIFT kódu mBank nebo mezinárodních plateb, doporučuje se obrátit na zákaznickou podporu mBank, která vám poskytne potřebné informace a asistenci při vašich bankovních transakcích do zahraničí.

ZALOŽIT ÚČET V mBANK

Kód banky pro vnitrostátní platby

Pro vnitrostátní platby v rámci České republiky mBank používá specifický kód banky, který se nazývá bankovní kód nebo také kód banky. Pro mBank v České republice je bankovní kód 6210. Tento kód se používá při provádění vnitrostátních plateb mezi účty v různých bankách v České republice. Při odesílání plateb do mBank z jiných bank v České republice je třeba uvést tento bankovní kód pro správné identifikování banky a cílového účtu.

Autor: David Web, Zdroj a foto: mBank