Raiffeisenbank dětský účet

Vzdělání a povědomí o správě peněz jsou důležitými dovednostmi, které lze rozvíjet již od dětství. Banka Raiffeisen si je toho dobře vědoma a přináší svým klientům speciální dětský účet, který pomáhá dětem pochopit hodnotu peněz a naučit se správně hospodařit. V tomto článku se podíváme na výhody a možnosti, které nabízí dětský účet od Raiffeisen.
Od
redakce Fondik.cz
Kategorie:
Zajímavosti ze světa financí

Dětský účet od Raiffeisenbank je určen pro děti a mládež ve věku do 26 let. Jeho hlavním cílem je podporovat finanční gramotnost a pomáhat dětem získat základní dovednosti v oblasti správy peněz. S tímto účtem děti získávají možnost samostatně hospodařit s penězi a postupně se učit finančním rozhodováním.

Jako jeden z mála dětských účtu nekončí v 18 letech, ale pokračuje až do 26 let dítěte. Celou dobu je veden zdarma a bez poplatků za výběr z bankomatů.

Dále, dětský účet od Raiffeisenbank nabízí interaktivní online prostředí, které pomáhá dětem rozvíjet finanční gramotnost. Banka poskytuje edukační materiály a nástroje, které dětem přibližují základy financí a význam správného nakládání s penězi. Tímto způsobem se děti učí zodpovědně hospodařit a rozvíjet své dovednosti v oblasti financí.

Rodiče mají také důležitou roli při správě dětského účtu od Raiffeisenbank. Mají přístup k účtu svých dětí a mohou sledovat jejich finanční aktivity. To jim umožňuje vést děti ke správným finančním návykům a poskytovat jim případnou pomoc a radu.

Při otevření dětského účtu od Raiffeisen je potřeba předložit potřebné doklady rodičů a dítěte, jako jsou občanské průkazy a rodné listy. Otevření účtu je jednoduché a rychlé, a to jak osobní návštěvou pobočky, tak i online prostřednictvím webového portálu banky.

Dětský účet od Raiffeisenbank je výborným nástrojem pro finanční vzdělávání dětí. Pomáhá jim rozvíjet správný vztah k penězům a učí je zodpovědnému nakládání s financemi. Investice do finančního vzdělání dětí se může vyplatit v dlouhodobém horizontu a připravit je na úspěšnou finanční budoucnost.

ZALOŽIT ÚČET V Raiffeseinbank s bonusem 555 Kč

Hlavní výhody dětského účtu Raiffeisenbank

  • bez poplatků za vedení výběry z bankomatu
  • pro děti od 8 let platební karta zdarma s možností limitů řízených rodičem
  • vedení účtu zdarma až do 26 let
  • vše plně pod kontrolou rodičů
  • bonus 555 Kč

Naše další články o Raiffeisenbank

Autor: David Web, Zdroj a foto: Raiffeisenbank